2018.08.13. 08:35:17 9084 267

A gyönyörű parketta titka – Ilyen egyszerű!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha vagy olyan szerencsés, hogy parkettád van a lakásodban, bizony jó, ha odafigyelsz rá, rendszeresen takarítod, ápolod, hogy még sokáig megőrizze szépségét, régi fényét. De hogy is sikerülhet mindez? Hát, mondjuk ezzel a néhány tippel!

Parketta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Parketta

Nem kell nagy ördöngösségre gondolni, csupán néhány apróságra érdemes odafigyelni a gyönyörű, ragyogó parkettáért.

Fő a rendszeresség!

Figyelj a parketta rendszeresen tisztítására! Ne hanyagold el ezt a feladatot, a padlózat meghálálja majd a törődést!

Ne sajnáld!

Meglehet, némelyik, kifejezetten parketta ápolására, tisztítására szolgáló szer nem éppen a legolcsóbb, hosszú távon megéri beruházni egy-egy ilyen flakonra, hiszen ezzel a lehető legtöbbet teheted azért, hogy még hosszú ideig otthonod büszkesége legyen ez a fajta padlózat.

Hogy fényes is legyen!

Egy csepp olaj a felmosó vízbe, és csak úgy ragyog majd a parkettád! Mindenképpen ügyelj az adagolásra, tényleg elég csupán néhány csepp, nehogy túl csúszós legyen a padló! Ha tartasz tőle, hogy valami kárt okozol a padlódnak, először csak egy kisebb, kevésbé látható helyen próbáld ki ezt a trükköt!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...