2021.04.04. 17:45:18 8621 228

A Glastonbury fesztivál szervezői látványos virtuális koncertet szerveznek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Virtuális koncertet szerveznek a tavalyi után idén ismét elmaradó Glastonbury zenei fesztivál rendezői. A május 22-re tervezett, élőben streamelt műsorban a Coldplay, Damon Albarn, Jorja Smith, Kano, Haim és Wolf Alice is fellép a BBC News szerint.

Glastonbury fesztivál - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Glastonbury fesztivál

Emily Eavis, az esemény szervezője látványos műsort és különleges vendégművészek fellépését és közreműködését ígérte. Az előadók a Glastonbury fesztivál színhelyén felállított színpadokon zenélnek majd. "Olyan lesz, mint a fesztivál, csak közönség nélkül" - fogalmazott Eavis.

A műsort Paul Dugdale rendezi, aki korábban Ariana Grande és Taylor Swift világkörüli turnéiról forgatott a Netflixnek. A műsorszámokat vendégművész narrátorok kötik majd össze, akiknek személyét egyelőre nem hozták nyilvánosságra. Eavis reményét fejezte ki, hogy a közönség, amely otthon nézheti a koncertet, képes lesz átélni valamit a fesztiválélményből, amelyet az esemény nyújtani szeretne.

A virtuális műsorra már árulják a jegyeket. A jegybevétel egy részét jótékony célra fordítják, emellett a bevétel a szervezők szerint a fesztivál 2022-es visszatérésében is segít. Az eseményről kiadott emlékplakát bevételével pedig a fesztivál technikai személyzetét akarják támogatni, akiknek a pandémia miatt veszélybe került a megélhetésük.

A Glastonbury fesztivál volt az első a könnyűzenei rendezvények sorában, amelyet 2021-ben töröltek a brit fesztiválnaptárból. A rendezvény szervezői közben már engedélyt kértek egy kétestés szeptemberi koncertre is, amelyet lényegesen kisebb léptékben szerveznének meg, mint a kétszázezer látogatót vonzó somerseti fesztivált. Eavis elmondta, hogy egyelőre nem tudja, valóban meg lehet-e rendezni a szeptemberi show-t, de az engedélyt azért megkérték, hogy esélyt adjanak neki. A szervező szerint a hagyományos Glastonbury fesztivált 2022-ben tudják ismét megtartani.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...