2015.12.04. 08:31:53 4588 161

A fél országban tartós ködre figyelmeztet a meteorológiai szolgálat
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A tartós, sűrű köd miatt tíz nyugati megyére figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat.

Ködös táj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ködös táj

Az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzése szerint Baranya, Bács-Kiskun, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyére adták ki a figyelmeztetést.

Péntekre virradó éjszaka a kezdetben derült tájakon, leginkább a Dunántúlon és az Alföld nyugati, délnyugati részén többfelé képződhet sűrű köd, de máshol is romlik a látástávolság. Pénteken a nap második felében már inkább csak a magasabban fekvő területeken kell korlátozott látási viszonyokra készülni - tették hozzá.

Az előrejelzés szerint pénteken számottevő csapadék nem várható, azonban helyenként szitálás előfordulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 1 és plusz 6, a legmagasabb hőmérséklet 4-10 fok között alakul. A hétvégén is folytatódik az enyhe időjárás.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes AIG baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az AIG vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a AIG címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...