2016.07.30. 15:00:31 9262 206

9+1 életmentő szépségtrükk, ami mindent megváltoztat
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Reggeli rohanás, amikor jó lenne, ha csettintésre elkészülne az aznapi sminked. És ha a nap is így indult, nagy az esélye, hogy esti programra is kapkodni kell magad. Ilyenkor szintén jól jönne néhány apró, ám annál hasznosabb fogás a „kenceficék” terén. Mondjuk ezek közül valamelyik?

Szépség trükkök - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szépség trükkök

Soha nem tudhatod, mikor menti meg – kis túlzással – az életedet egy-egy hasznos, a sminkelés terén alkalmazható fogás.

Ezt tedd…

... a gyönyörű kontúrért

Hogy a szemceruzád jól kezelhető legyen, tartsd egy gyertya, vagy öngyújtó lángja fölé egy perc erejéig, majd hagyd kihűlni 15 másodpercig. Az így megpuhult „színnel” sokkal intenzívebb kontúrt tudsz húzni a szemed köré.

... a tökéletes cicaszemekért

Először a szem külső vonalát húzd ki, majd tetszés szerint a szemhéj többi területét.

... a füstös tekintetért

Egyszerűen rajzolj egy kettős keresztet a szemhéjadra, majd satírozd el egy ecset segítségével.

... ha sem a kákán, sem a szempillaspirálodon nem szereted a csomót

Néhány csepp kontaktlencse folyadékkal segíthetsz rajta.

... az intenzívebb színekért

Ha aznap szeretnél Te tündökölni a csillogó szemeiddel, esetleg egy kevésbé erős színt szeretnél kiemelni, vigyél fel a szemhéjadra egy kis fehér alapot egy fehér szemceruza segítségével. Erre az alapra pedig mehet a kívánt szín.

... ha csillogó, színes ajkakat szeretnél

Egy kis vazelin segítségével bármelyik rúzsodból varázsolhatsz szájfényt. Csak keverd össze a kiválasztott színt és a vazelint egy kis edényben, és máris viheted fel az ajkaidra, egy ecset segítségével.

... ha még göndörebb pillákat szeretnél

Csak melegítsd néhány másodpercig a szempillagöndörítőd, és máris megoldódik a gondod.

... ha még dögösebb pillákat szeretnél

A drámai hatás érdekében tégy egy kis púdert a pillákra, mielőtt felviszed rá a szempillaspirált.

... ha csókos ajkakra vágynál

Hogy tökéletes legyen a felsőajkad íve, rajzolj egy x-et a szád felső részére és csak ezután fesd ki.

... ha bronzos orcát szeretnél, de azonnal

Hogy biztosan jó helyre kerüljön a bronzos árnyékolód, egy púder, vagy ecset nyele segíthet ezen. Tedd a nyelet az arccsont alatti töréshez és a nyél mentén vidd fel a bronzos színt.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Csodanövény az Aloe vera? + Hidratáló arcpakolás recept

Az Aloe vera az egyik legrégebben ismert (gyógy)növény, ami a hagyományos és modern gyógyászatban, valamint a szépségiparban ugyancsak kiemelt helyhez jutott. Vajon a „sivatag liliomaként” ismert Aloe, minek köszönheti mai napig kikoptathatatlannak tűnő popularitását?

Régi, ma is bevethető arcápolási praktikák

Sokan szeretjük lapozgatni a különféle tippeket és mindennap bevethető trükköket tartalmazó régi és új írásokat. Ezek között leltünk rá a Nőknek készült címmel ellátott, 1972-ben kiadott gyöngyszemre. Legfőképpen az a kíváncsiság vezérelt, hogy megkeressük a ma is életképes praktikákat és tanácsokat, melyekkel időt és energiát egyaránt spórolhatunk. Most a kozmetikai tanácsokból csemegézünk egy keveset, azt remélve, hogy mindannyian fellelünk jó néhány szimpatikus tanácsot, és kedvet kapunk egynéhány tipp életre léptetésére.

Hogyan gondolkodtak a különféle kultúrák a női mellről

A nők és jellegzetes anatómiájuk évszázadokon át ihlette meg a művészeket, akik alkotásaikban kifejezésre jutatták az ebben rejlő eleganciát, csodálatot és vágyat egyaránt. Mi most kulturális megközelítésbe helyezve kívánjuk körbejárni ezt a kérdést keresve a mögöttes jelentéseket, szimbólumokat. Ez utóbbiak közül kétségtelenül az anyaság szimbóluma jut az első helyre, amelyről már a történelem előtti időkből származó szobrok és ábrázolások ugyancsak tanúskodnak. De nézzük meg, hogy még milyen érdekességeket tárhat fel ez a korokon átívelő téma.