2014.11.27. 20:55:40 5872 36

8 fekhely, amelyben Te sem bírnád ki szunyókálás nélkül
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem mindegy, miben hajtod álomra a fejed, hiszen egy termékeny, alkotó, kiegyensúlyozott nap alapja a pihentető alvás. Most ehhez mutatunk néhány érdekes, ám egyértelműen szundikálásra csábító alkalmatosságot. Mert aludni jó, álmodj Te szépeket!

Ágy 1. - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ágy 1.
Ágy 2.Ágy 2.

Ágy 3.Ágy 3.
Ágy 4.Ágy 4.
Ágy 5.Ágy 5.
Ágy 6.Ágy 6.
Ágy 7.Ágy 7.
Ágy 8.Ágy 8.

Forrás: csirip.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Magyar kutatók megfejtették, hogy miért nem látja azt az agyunk, ami zavar bennünket

Magyar kutatók megfejtették, hogy miért nem látja azt az agyunk, ami zavar bennünket. Erről amerikai kollégáikkal közösen írtak a Nature Communications nevű tudományos folyóiratban.

Párna a tökéletes alváshoz - Hogyan került egyáltalán képbe ez az alvóeszköz?

Az első emberek fekvőhelyét száraz falevelek vagy szénahalom képezhették, ám a későbbiek folyamán már egyre inkább arra törekedtek, hogy kényelmesebb megoldásokat keressenek éjszakai pihenésük idejére. A sátraikban már előfordultak állatbőrök, melyek puhább, komfortosabb fekvőhelyet kínáltak számukra. Hogyan alakultak ki és formálódtak a történelem folyamán az alváshoz szükséges kellékek? És vajon milyen típusú, formájú, anyagú párnára hajtva a fejünket ébredhetünk frissen, üdén, kellemetlen fájdalmak nélkül? Ezekre a kérdésekre keresünk válaszokat az alábbiakban.

Merülj álomba könnyedén

Több szakember is felhívta már a figyelmünket a rendszertelen alvás negatív utóhatásaira. Ha nehezen megy az elalvás vagy az éjszaka folyamán több alkalommal is felébredünk az a fizikai és a mentális egészségünkre is hatással van, és olyan zavarokban mutatkozhat meg, mint a koncentrációs nehézségek vagy a szűnni nem akaró fejfájás. Mit tehetünk annak érdekében, hogy ezeket a nem megfelelő alvással járó negatív okokat elkerülhessük?