2019.09.22. 15:30:31 7005 195

5 sorozat, amit nem láttál, pedig kellene!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Itt az ősz, ideje előszedni a melegebb ruhákat, a kanapéra kikerülhet a pléd és az otthoni papucsot is felváltja lassan a meleg, puha mamusz. A hűvösebb hétvégéken előkerülnek a meleg teák, és az otthon maradós, bújós, sorozatnézős délutánok. Túl vagytok az összes main stream sorozaton és még mindig néznétek valami jót? Van még néhány sorozat, ami jobb, mint gondolnád!

Sorozatnézés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sorozatnézés

Unásig nézted már a Született feleségeket, a Jóbarátokat, a Trónok harcát és az Agymenőket…? Jó lenne valami friss, ami nem gagyi, de még nem láttad? Rátapadnál újra a képernyőre szabad estéiden, de nem találsz egy jó műsort? Akkor vigyázz, mert amiket most ajánlunk, azokra bizony rá lehet kattanni!

The Shameless – Szégyentelenek

A sorozat rettentő szórakoztató és vicces, pedig a sztori elég komoly alapokon nyugszik. Alkoholista Apuka (nem) neveli a számtalan számú gyermekét, de ők így vagy úgy azért mégis boldogulnak. A szériák rengeteg témát érintenek a maguk humoros módján a függőségeken túl a mentális betegségekig, a homoszexuális ön-elfogadásig. A nehézkes témákat is meglepően lazán és könnyen emészthetően tálalja, tengernyi sok humorral fűszerezve.

The Handmaid’s Tale – A szolgálólány meséje

Talán ez egy kicsit mégis main-stream, de azzal együtt is megér egy említést. A Margaret Atwood regénye alapján készült sorozat egy utópisztikus társadalmi torzulást mutat be – ahol vallási vonatkozásokkal magyaráznak egy kegyetlen és brutális társadalmi rendszert. A sorozat annyira erőteljes, hogy olykor soknak érzi az ember és még ennek ellenére is a képernyőhöz kötöz. Olyan sok váratlan fordulattal szolgál, hogy mindig elhiszed most már vége… de nincs!

A Very English Scandal – Egy nagyon angolos botrány

A szereposztástól ne kapj frászt, Hugh Grant kivételesen nem egy tocsogós, csajozós filmben játszik. Persze itt is van szerelem, romantika, ármány, de korszakból és helyzetből adódóan érdekes, ráadásul vicces. Ám Hugh Grant végre egy igazán mocskos szerepet kapott és jól áll neki. Egyetlen probléma van a sorozattal – hogy nagyon rövid, mindössze 3 rész erejéig követhetjük az eseményeket. Mese, egy igazságtalan szerelemről, elvárásokról, megfelelésekről és hiúságról.

Heaven Inc. – Csodatévők

Egyszerűen hihetetlenül vicces. A sztorit jól kitalálták és szuperül kidolgozták, minden perce egy poén. A szereposztás zseniális, és lényegében nincs benne főgonosz, vagy másik oldal, sőt, semmilyen gonosz. Tehát röviden – egy sorozat, amiben mindenki jó és mégis történik valamit. Mi pedig csak nézzük és röhögünk. Azután sírhatunk, hogy csak 7 rész volt az egész. És bár van romantikus szál, a ház ura is örömmel röhögi majd könnyesre a szemeit rajta.

Skins – Spanok

Tinikről szól ugyan, de nem (csak) tiniknek! Szinte az összes korosztály-tipikus jellem szerepel, és előkerülnek a tinédzser kor legnagyobb veszélyei, problémái, hibái is. Drámai is, vicces is, megfelelő egyensúlyban ahhoz, hogy kellőképpen szórakoztató és mély is legyen. A boncolgatott helyzetek egyaránt izgalmasok tiniként, szülőként, felnőttként, férfiként, nőként. Éljen a tabu döntögetés!

Jó szórakozást!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.

A lakberendezés pszichológiája

Az otthon a személyiség egyik legkézzelfoghatóbb és legszembetűnőbb kifejezője. A lakberendezés erőteljes hatást gyakorol a közérzetre, a hangulatunkra, a kreativitásunkra és a motivációinkra egyaránt. Ahogy a dal is mondja: Ezek csak házak, az otthon az valami más. De vajon mitől válik mássá? Mi teszi egyedivé, személyre szabottá? Mi az a többletérték, aminek a jelenlétében azt mondhatjuk: „az enyém”? És milyen szerepet játszik mindebben a lakberendezés?

Ne keverd össze! – 3+1 érzés, ami már/még nem szerelem, vagy soha nem is volt az

Te is beleestél már abba a hibába, hogy annyira szerettél volna már szerelmes lenni, hogy már-már bemesélted magadnak ezt az érzést, és teljesen úgy tűnt, hogy tényleg szerelmes vagy? Aztán persze egy helyzet, egy reakció, egy döntés miatt jött a felismerés: ez nem is szerelem!