2021.03.10. 13:00:00 8881 240

3 szórakoztató hobbi, amivel pénzt is kereshetsz!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A jó hobbi kiszakít minket a mindennapok körforgásából, a még jobb hobbi pedig jövedelemkiegészítésként is szolgál! Napjainkban sokféle nagyszerű kedvtelés nőheti ki magát pénzkereseti lehetőséggé. A te szenvedélyed vajon ilyen?

Hobbifestés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hobbifestés

Nem kell megállnunk annál, hogy kedvenc szabadidős tevékenységeink úgynevezett önfinanszírozó hobbik legyenek; csak egy kicsivel kell több időt ráfordítani – meg természetesen a jogi hátterével tisztában lenni -, hogy megtakarításainkat növelni tudjuk ezekkel. A nőknek kifejezetten ajánlott területek ösztönözhetnek minket a kreatív alkotásra:

1. Iparművészet

A kézműves kisvállalkozások népszerűsége az online eladások statisztikái szerint töretlen. Az egyedi és kiváló minőséget képviselő termékek iránt magas a kereslet, mert a vevő ilyenkor nem az arctalan tömeg részének érzi magát. Te mit készítesz el magas szinten a bolti helyett? Gyertyát? Szappant? Ékszert? Lakásdekorációt? Vagy esetleg ékszereket? A fenntartható divathoz kapcsolódó kézműves termékek igen felkapottak! Az érzelem alapú iparágak között a kicsiknek szóló árucikkekkel is versenybe szállhatsz – csakis hatalmas felelősséggel, mert minden anyuka igyekszik minél jobban gondoskodni a gyermekéről.

2. Sminkelés

Ha lázba hoznak az óriási paletták, a matt és fényes színek, a puha ecsetek, továbbá még kézügyességed és kreativitásod is van hozzá, meg próbálkozhatsz a sminkes szakmával. S hogy te miben tudsz a legjobb lenni? Fedezd fel magadban és specializálódj arra! Csodás portfóliódnál jobb cégér nem is kellhet.

3. Fényképezés

Az emberek szeretik a szép emlékeiket dokumentálni. Ha van szemed a fényképezéshez, és még a képszerkesztő programokat is ismered, jó esélyed van arra, hogy szabadúszó fotós legyél. S milyen területek a felkapottak mostanság? A klasszikus, nevezetes családi események és a baba-mama fotózás mellett divatba jött a kisállat fotózás is! Ez utóbbihoz könnyen szerezhetsz ajánlást, pl. menhelyen lakó állatok gazdikereső profiljához készített képeiddel. Az online marketing világának pedig kiváló termékfotósokra van szüksége! Lehet, hogy pont te vagy az egyik?

Tippünk:

Mielőtt bármilyen hobbit melléktevékenységként űznél, nézz utána, hogy a tevékenység nem kötött-e bejelentéshez, engedélyhez illetve szakképesítéshez! Ha a szükséges feltételeknek eleget tudsz tenni, keress fel vállalkozás elindításában jártas szakembert.

Forrás: www.simply-woman.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Imádod a császármorzsát? – Ne mondj le róla akkor sem, ha vegán vagy!

Míg 5-10 évvel ezelőtt igazi kihívásnak számított, ha valaki valamilyen alternatív étkezést, életmódot követett, esetleg valamilyen ételallergiától szenvedett, hiszen egy-egy menü hozzávalóit megkeresni nem volt a legegyszerűbb feladat, addig manapság már sokkal könnyebb dolgunk van.

Sajtimádók, figyelem!

A lágy, fehérpenészes, félkemény, kemény, gyúrt, sós, savós, ömlesztett, belsőpenészes sajtoknak milliós nagyságrendű rajongótábora van világszerte. És mint tudjuk: sajtból van a hold is, valamint jó néhány tanulságos történetben központi „szereplőként” jelenik meg ez a különleges tejtermék. Említésre méltó példaként a La Fontaine fabuláiból ismeretes A holló meg a róka című mesében megjelenített sajt, mint a konfliktus kiváltó oka, avagy más szemszögből, mint a kívánalom tárgya.

Legyen neked is madárbarát a kerted!

Peter Kahn a Washingtoni Egyetem pszichológia professzora hosszú évekig kutatta azt a kérdést, hogy milyen kapcsolat van az ember és a természet között, és miért van az, hogy a technológiai prosperálással párhuzamosan a természet egyre csak visszahúzódik, pusztul? A természet sokak életében már csak a David Attenborough-féle filmeken át szűrődik be a nappaliba, ahol nincs a biztonságos távolságban lévő állatoknak sem szaga, sem különösebb köze a szemlélőhöz. Ez az úgynevezett „technológiai természet” jelensége.