2017.02.23. 08:33:54 13583 276

3 módszer a toka eltüntetésére
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A toka eltüntetése sokak számára fontos terület, ugyanis korántsem szép látvány és az egész megjelenésre rányomja bélyegét. Rendszerint akkor alakul ki, ha elhízás kapcsán érintettek vagyunk, hiszen ilyenkor a zsír a bőr alá lerakódik, s ez alól a toka tájéka sem kivétel.

Toka eltüntetése - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Toka eltüntetése

A megfelelő bőrápolás legalább olyan fontos, mint az E-vitaminban gazdag élelmiszerek fogyasztása, de az életmódon is sok múlik. A Hillvital.hu tapasztalatai is azt mutatják, hogy a toka eltüntetése igenis lehetséges, ám az odafigyelés nélkülözhetetlen ennek érdekében. Lássunk most három módszert arra, hogy miként szabadulhatunk meg a zavaró jelenségtől!

1. Súlycsökkentés

Ugyan az elhízásra annak egészségügyi kockázatai miatt érdemes odafigyelni, de a felesleg leadása esztétikai okok apropóján is lényeges. A plusz kilók az arcvonásokon is megmutatkoznak, és a toka eltüntetése gyakran éppen azoknál válik szükségessé, akik súlyfelesleggel küzdenek. Nemcsak a szike és a zsírleszívás jelenthetnek azonban megoldást, hanem a fogyás is. Fontos, hogy egészséges módszert válasszunk és semmiképpen ne az aktuálisan divatos sztárdiéták és a drasztikus kalóriamegvonás mellett tegyük le a voksot. A rendszeres testmozgás és az étkezésre való odafigyelés együttesen hozhatják meg a kívánt eredményt.

Arra azonban ne számítsunk, hogy a toka eltüntetése azonnal megtörténik, hiszen a fogyás helyét igen nehéz, ha nem lehetetlen befolyásolni. Ahogyan a mérleg egyre kevesebbet mutat, úgy vesszük észre magunkon, hogy a toka is rég a múlthoz tartozik. A testsúlynak megfelelő mozgásformával ízületeinket sem erőltetjük meg, és mégis a kellő mértékben átmozgathatjuk testünket. Fontos, hogy lépjük át minden alkalommal saját komfortzónánkat, hiszen csak így kényszeríthetjük rá a testet a változásra. A cukros, finomított szénhidrátos ételeket messziről kerüljük el, de a folyadékfogyasztásra is megéri figyelni.

2. Megfelelő folyadékbevitel

Tudtad, hogy az emberi szervezet több mint 70 százalékát víz alkotja? Az éltető nedű segít optimálisan tartani a vízháztartást, az anyagcserét, és emésztésünket is előmozdíthatjuk a megfelelő mennyiségű folyadékbevitellel. A bőr állapota megsínyli, ha nem iszunk elegendő folyadékot, így a toka eltüntetése is nehézkesebb lesz akkor, ha nem ügyelünk a hidratáltságra. A víz mellett érdemes gyógyteákat és frissen facsart leveket is fogyasztani.

3. Tojásfehérje a toka eltüntetése érdekében

Mivel a tojásfehérje alapvetően jó tesz a bőr állapotának, így a toka eltüntetése érdekében is érdemes kipróbálni. Mindössze két tojás fehérjére, egy kis kanál tejre, borsmenta illóolajra, és az egészségmegőrzés terén nagy kedvencnek számító mézből és citromléből lesz szükség egy-egy evőkanálra. Miután elkevertük a pakolás összetevőit, kenjük fel az áll és a nyak területére. Harminc perc a hatóidő, majd langyos vízzel mossuk le az elegyet. Akár naponta is alkalmazhatjuk a természetes módszert, mely jótékony hatással lesz a bőr feszességére.

Ugyan az évek múlását nem akadályozhatjuk meg, de az életmódra, az egészségre való odafigyeléssel nagyon sokat tehetünk külsőnk fiatalossága érdekében. A plusz kilóktól való megszabadulás egész közérzetünkre jótékony hatással lesz, ráadásul külsőnk is vonzóbbá varázsolható ilyen módon. A toka eltüntetése nem lehetetlen, ám az egészséges életmód és a bőrápolás nélkülözhetetlennek bizonyulnak ennek érdekében. A szike és az arcplasztika kínálta lehetőségekkel szemben természetes módon is sikerülhet megszabadulni a tokától.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...