2023.04.24. 17:49:38 8312 265

3+1 érdekesség a bika csillagjegy szülötteiről
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Boldog születésnapot a bika csillagjegyűeknek! Úgy tartják a bika jegyű emberekről, hogy olyan lojalitással rendelkeznek, mint senki más. Április 21. és május 21. között születtek, uralkodó bolygójuk a Vénusz, a szépség és a szerelem bolygója. A bika csillagjegy szülöttei igazán különlegesek és imádnak mindenkit megnevettetni. Mi az, amit még érdemes ismerni a bikákkal kapcsolatban?

Bika - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bika

A logikus bika

A Vénusz bolygónak köszönhetően egy bikában egyszerre található meg a szépség és az értelem. A zodiákus jegyek közül talán a bika jegyű ember a leglogikusabb. Ezért is támaszkodnak rá a barátai és a szerettei, akik szívesen kérik ki a tanácsát. Hiszen egy bika mindig a legintelligensebb megoldást keresi. Ezért is mondható el egy bikáról, hogy az intelligenciája teszi annyira kivételessé. Kiváló tanácsadó. Továbbá érdemes tudni róluk, hogy a véleményét nem lehet megváltoztatni, főleg akkor, ha teljes mértékben meg van győződve a saját igazáról. Hatalmas előnye egy bikának a nagyon jó memóriája, úgy szívja magába az információt, mint egy szivacs.

A nyugodt bika

„Óvakodj a türelmes ember haragjától!” A bikáról tudni lehet, hogy hirtelen és lobbanékony természet, és ha haragszik valakire, az jobb, ha menekül előle. Ez valóban így is van, de ahhoz többször kell egy bikát bosszantani, hogy végül kiboruljon és a rá oly jellemző éles nyelvvel bírálja ellenfelét. Ugyanis valójában a bika nagyon nyugodt ember. Egy bika tudja hogyan pihenjen, szórakozzon, töltődjön és vezesse le a feszültségeket. Kifejezetten törekszik a harmóniára, ezért utálja a haragot és a mérges helyzeteket. Ezért sem bosszúálló, és a haragja valóban hamar elillan. Egy bika nem szereti a zajt, az agresszív megnyilvánulásokat, a kiabálást. A zenét viszont annál jobban értékeli, hisz kifejezetten nyugtató hatással van rá.

A hűséges bika

A bika jegyű ember az összes csillagjegy közül a leghűségesebb. Azonban nagyon nehéz és hosszú folyamat megszerezni a bizalmát és a hűségét. Viszont, ha valaki elég türelmes hozzá és őszinteséggel közeledik felé, akkor egy bika a végsőkig hű marad ahhoz, aki maximálisan kiérdemelte a bizalmát. Bár egy bika akkor is lojális marad, ha megsebzik, de a korábban említett tulajdonságai okán, érdemes nem visszaélni a bizalmával. Féltékennyé pedig egyáltalán nem érdemes tenni egy bikát, mert teljesen érdektelenné válik a másik fél irányába.

A romantikus bika

A romantika megtestesítőjeként az asztrológia a bika jegyű és a halak jegyű embereket tartja számon. Bár, míg egy halak könnyen lángra lobban, addig egy bika csak akkor tud beleszeretni valakibe, ha abban a személyben végletekig megbízhat. Éppen ezért egy bika szívéhez nem vezet könnyű út. Hozzá rengeteg időre és türelemre van szükség.

Azonban, ha egy bika azt mondja szeret, akkor az úgy is van. A bika imádja kényeztetni a szeretett személyt, nem is feltétlenül anyagi javakkal, inkább apró és figyelmes gesztusokkal. Kedveli a heves érzelmeket, de nem szereti a változatosságot. A hűsége a romantikus kapcsolataiban is kiemelkedő helyen áll. Nehézsége, ha megbántják nagyon tud szenvedni és rendkívül össze tud törni. Sokszor időbe telik, mire tovább tud lépni. A felépüléséhez idő és magány szükséges, csak utána tud visszatérni a normális és megszokott életbe.

Mottója: „Járt utat a járatlanért el ne hagyd!”

forrás: zsozirisz.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...