2015.11.25. 18:48:35 20867 286

15 segítő angyal, akitől kérhetsz
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ilyenkor, karácsony közeledtével szeretnénk hinni, hogy van, aki vigyáz ránk, egy felsőbb erő, ami ott van, ha szükségünk van rá, csak kérnünk kell. Ilyenkor kerülhetnek előtérbe az angyalok. Ha hiszel benne, hogy ők segíthetnek, jó, ha tudod, hogy konkrétan kihez kell fordulnod.

Segítőangyal - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Segítőangyal

A segítőangyalokat megkérheted arra, hogy segítsenek át a nehézségeken, segítsenek dönteni, segítsenek véghez vinni, vagy éppen segítsenek elkezdeni valamit. De a szerelemnek, a szerencsének és az örömnek is megvan a segítőangyala. Kérjünk egyértelműen, és az eredmény nem marad el.

A segítőangyalokat az angyalforras.hu információi alapján mutatjuk be neked:

VERCHIEL

Az életfeladatod, az életmódod és az életkörülményeid angyala. Tőle kérhetsz segítséget, ha bizonytalan vagy azzal kapcsolatban, hogy mi az életfeladatod, vagy ha javítani szeretnél az életminőségeden.

SIMIEL

Ő a szerelem angyala. Összetört a szíved, nem tudod, hogy mi tévő légy a magánéletedben? Fordulj hozzá, kérd a segítségét, és ő ott lesz melletted, és könnyebb lesz megoldani a szerelmi problémákat.

HACHAMEL

A helyes út, az arany közép út vagy éppen a sors angyalának is nevezhetnénk. Segíthet abban, hogy melyik út a legbiztonságosabb és a leggyorsabb, átvitt és konkrét értelemben is, így utazások alkalmával, de akár az életút tekintetében is fordulhatunk hozzá.

STAMIEL

Segít abban, hogy sikereket érjünk el az életben, ő a siker angyala. Segítségül hívhatjuk, ha a munkában, a magánéletben vagy a pénzügyekben sikert szeretnénk elérni egy konkrét ügyben.

AUDACHIEL

Ő az igazság angyala. Ha peres ügyed van, hívd segítségül, hogy az ítélet valóban igazságos legyen.

BELEGUEL

A kezdet segítő angyala. Igen, minden kezdet nehéz: egy új életszakasz, új munka, új iskola, új város, mindenkinek más okozhat nehézséget, de az akadályok leküzdésében Beleguel a segítségedre siet, csak kérned kell.

ASINEL

A boldogság és a szerencse angyala. Tőle is konkrét esetekben kérhetünk segítséget, amikor több boldogságra és szerencsére van szükségünk.

SAMUEL

A pihenés és egészség segítőangyala. Ha érzed, hogy pihenésre van szükséged, de nem tudod, hogyan teremthetnél rá időt, hívd őt, és segíteni fog.

EMKIEL

A pénz, az anyagi biztonság angyala, hiszen az életben erre is szükségünk lehet. Kérd a segítségét, ha szeretnéd rendbe tenni az anyagi helyzetedet, segíteni fog a megoldás megtalálásában. Lehet, hogy a visszatérő gondolatokban rejlik a megoldás.

TATTWAIEL

Öröm, életöröm, mosoly, derű, humor angyala. Ha hiányoznak ezek a dolgok az életünkből forduljunk ehhez az angyalhoz. Biztosan segíteni fog. Depressziósoknak is meleg szívvel ajánlom.

KARMAEL

A karma, a karmikus terhek angyala. Aki úgy érzi, hogy nagyon nehéz élethelyzetbe került és nem bírja a terheket ezt az angyalt kérheti meg, hogy enyhítsen a karmáján, amennyiben ez lehetséges.

PLAGIGUEL

A kívánságok teljesítése, az önmegvalósítás angyala. Ha valakinek ezeken a területeken van problémája kérje ennek az angyalnak a segítségét.

DOSOEL

A test, a lélek és a szellem felfrissítésének az angyala. Forduljunk ehhez az angyalhoz bátran és segíteni fog hogy megtaláljuk a módját a felfrissülésnek.

ASRAEL

A halál, a hazavezetés angyala. Ha valaki meghal, hívjuk őt, hogy segítsen a léleknek fájdalommentesen és akadálytalanul átkelni a fénybe. Segít, hogy ne ragadjon itt a lélek.

AURETIEL

A gyógyítók, a gyógyulás angyala. Segítségül hívható a gyógyulás, gyógyítás folyamatához.

Forrás: angyalforras.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Külső és belső méregtelenítés természetesen

Ki ne szeretne a reggeli ébredéskor erőtől duzzadóan kipattanni az ágyból? Jó lenne a fásultságot, levertséget, bágyadtságot, ingerültséget, valamint az emésztési zavarokat, fejfájást, a különféle bőrbetegségeket csak hírből ismerni? Marie Farquharson könyvében, a Természetes méregtelenítésben arra hívja fel a figyelmünket, hogy az, ahogyan a saját bőrünkben érezzük magunkat arról a testi képességünkről fest képet, ahogyan a mérgekkel bánunk.

Poke bowl, ízletes és színes tál Hawaiiról

A Poke bowl, vagy más néven csak "poke", az utóbbi évek egyik legnagyobb ételtrendje lett világszerte. Ez a Hawaii-szigetekről származó étel a friss, nyers halat, zöldségeket és szószokat kombinálja egy tálba helyezve. Annak ellenére, hogy eredete a ’70-es évekre nyúlik vissza, a poke mostanra újra divatossá vált, különféle variációkban jelenik meg az egész világon, így Magyarországon is.

Az Auchanból vásárolt szénsavmentes vizet hívott vissza a Szentkirályi

A Szentkirályi minőségellenőrző laboratóriuma jelezte, hogy a palackozás során a 1,5 literes szénsavmentes Szentkiralyi termékbe csekély adagban tisztitószer került, ezért a Szentkirályi Magyarország kéri a fogyasztókat, akik múlt pénteken, március 22-én bármelyik Auchan áruházban olyan 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, amelynek a palack nyakán látható lejáratai ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áruházba, ahol vásárolták.