2015.06.30. 14:30:12 13737 257

10 millió forint a gazdáját keresi: elindult a nyári játék!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nálunk nyáron sem áll meg az élet! A PROAKTIVdirekt nyereményjáték tovább folytatódik és még több tárgy- valamint pénznyeremény vár Rád! Járj hozzánk vissza minden egyes nap, olvasd cikkeinket és ugorj fejest a nyeremények tömkelegébe: iPad, vásárlási utalványok, Samsung Tablet és akár 10 millió forint!

ProaktívDirekt online nyereményjáték - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com ProaktívDirekt online nyereményjáték

Vedd komolyan a játékot!

Érdemes megfogadnod ezt a jó tanácsot, hiszen minél aktívabban veszel részt a PROAKTIVdirekt magazin életében, annál több pénzt gyűjthetsz nálunk virtuális számládon, amit a nyár végén akár meg is nyerhetsz. Készpénzben!

Mit kell ehhez tenned?

  1. Először is, ha nem regisztráltál volna még, akkor azt tedd meg most! Kattints ide!
  2. Ha már regisztráltál, de még nem csatlakoztál az új játékhoz, akkor idekattintva megteheted!
  3. Ha már regisztráltál és csatlakoztál is a 2015-ös nyári PROAKTIVdirekt játékhoz, akkor keresd azokat a lehetőségeket az oldalunkon amellyel pénzt gyűjthetsz, illetve regisztrálj partnereinknél is, ahol további kedvezmények, kuponok és nyeremények várnak Rád, mint a PROAKTIVdirekt klub exkluzív tagja.

Mivel növelheted a megnyerhető összeget?

Többek között magazinunk olvasásával is. Kérj értesítést itt a téged érdeklő témákról, így nem maradsz le az új cikkeinkről. A hírek és cikkek olvasásával maximum 2000 Ft-ot gyűjthetsz naponta, ami a nyár végére szép kis summa lesz. A cikkek megosztásával további 10.000 Ft-tal növelheted leendő nyereményed összegét. (Ehhez használd az oldalunkon található ikonokat, és ne felejts el előtte belépni a profilodba.)

Ezenkívül érdemes naponta meglátogatni a nyereményjáték profilod, és a főoldalt is, ahol különböző kérdésekre válaszolhatsz, valamint regisztrálhatsz partnereink akcióira is.

Barátaid sem fogják megbánni, ha csatlakoznak hozzánk, hiszen ingyenesen részt vehetnek egy klassz nyereményjátékba, érdekes cikkeket olvashatnak, és segíthetnek Neked is! Az elfogadott meghívások után további 10.000 Ft-tal növekedhet a nyereményszámládon található összeg. Sőt, ha egy általad meghívott játékos nyer, akkor Te is megkapod készpénzben az addig virtuális forintokat. Igen, ez két nyertest jelent egyszerre!

Mire vársz még? Csatlakozz most!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...