2023.11.28. 08:30:00 7302 256

Időszerű praktikagyűjtemény: Eljött a karácsonyi előkészületek kora
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mivel már egy hónapon belül vagyunk, és - igen, szinte unni fogod az ünnep nevét, de - itt a karácsony, ezért egy csomó tennivalónk van ahhoz, hogy olyan hangulatú legyen a december, amilyennek megálmodtuk. De semmi vész! Mindennek van egyszerűbb és gyorsabb módja.

Karácsonyi díszek készítése - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi díszek készítése

Van, hogy azért nem írunk listát a karácsonyi előkészületekről, mert stresszel minket annak a hossza. Azonban írhatunk olyan listát ehelyett, ami az advent hangulatát hozza el nekünk. Inspirálódj ezzel a 10 ponttal! Akit pedig nehezen kap el a karácsonyi láz, további 4 tippel is hangolódhat. Ha a hangulatunk megjött, akkor pedig térjünk rá a lényegi mozzanatokra.

Dekoráció

A csillám és a negédes téli figurák helyett néhány fényfüzér és szép növények is elegendők lehetnek a tökéletes és nem mellékesen elegáns dekorációhoz. Íme a legjobb karácsonyi virágok!
Az ajtódíszek és az ablakra rögzíthető világító díszek mellett elmaradhatatlan az adventi koszorú, de további asztali dekorációk is díszbe öltöztethetik azt.

Ajándékozás

Van olyan, hogy semmi értelmes ajándék nem jut eszünkbe, ilyen helyzeteket karácsonyi DIY ötletekkel könnyedén áthidalhatunk.
Nagyon sok saját készítésű ajándékhoz még csak nehezen beszerezhető vagy drága alapanyagok sem kellenek, elég néhány befőttes üveg!
Amikor pedig minden ajándék megvan, akkor se hagyatkozz az ajándéktasakokra! Minimális kézügyességgel is készülhetnek mesterműként ható ajándékcsomagolások.

Vendéglátás

Nincs karácsony vendégvárás és vendégeskedés nélkül! Természetesen a vendégvárás nagyobb felkészülést igényel, de vannak, akik kimondottan élvezik a házigazda szerepét. Az ő dolgukat is meg lehet könnyíteni, néhány vendégváró praktikával.
A jó házigazda, főleg, ha a látogatás az ünnepek végére esik, odafigyel arra, hogy a megterhelt emésztőrendszert már ne terhelje nehéz ételekkel tovább. Ehhez kínálunk egy alternatív menüt karácsonyra.
Akár vendégek, akár vendéglátók vagyunk, szeretnénk jó formában megjelenni az ünnepi asztalnál. Az arcápolás fontos része a készülődésnek, de az is ugyanolyan lényeges, hogy mit viselünk ezen ünnepi alkalmon.

Egyéb praktikák

Van még néhány napunk, hogy egyedi adventi naptárat készítsünk a családunknak, de már elkezdhetünk azon is gondolkodni, hogy miként lehet megúszni a karácsonyt plusz kilók nélkül, valamint ugyanilyen fontos kérdés a kisgyermekek és háziállatok karácsonyi baleseteinek elkerülése.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...