2018.02.09. 17:34:04 10309 240

Valentin-napi ajándékötletek álmaid férfijának
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bárhogy is igyekszünk, nem igazán tudunk menekülni a Valentin-napi szíváradat elől. Hiába beszélem meg a párommal, hogy mi most inkább ne ünnepeljünk, vagy csak jelképes apróságokkal lepjük meg egymást, sosem tartja be. :) Természetesen az urak is bevethetik ezeket az ötleteket, hiszen uniszex a lista.

Valentin-nap - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Valentin-nap

Ha attól félsz, hogy te is így jársz, és nem akarod üres kézzel fogadni a szerelmedet Bálint napon, van még remény menteni az estét valami egyedibb és szórakoztatóbb ajándékkal!

1. Romantikus üzenetek a „palackban”

A kapcsolat elején és több éve tartó románcok esetén is érdekes lehet elmondani neki, vagy emlékeztetni a másikat arra, hogy miért szerettünk belé. Díszíts ki egy kisebb, dekoratív befőttes üveget tetszés szerint, majd rakd tele kis cetlikkel, amikre ráírtad, hogy mit szeretsz a párodban. Napi egy-egy üzenetet húzva meghosszabbítható az élmény.

2. Lakasd jól a szívét gondoskodással!

Kedvenc ételével várva, desszertnek a kedvenc süteménye - természetesen Valenti-napi kiadásban - minden olyan férfi szívét megmelengeti, amelyik értékeli a jó és szeretettel készült házi kosztot. Ne félj attól, hogy elcsépelt az ötlet, főleg, ha nincs lehetőséged napi szinten főzni neki.

3. Bonbonos doboz másként

Ha az érintett férfiú nem édesszájú, ellenben szereti a zöldet, akkor egy megfelelően mély, bonbonos dobozkából zsákmányold el az édességet saját részre, és ültesd tele a dobozt a most divatos virágdobozok mintájára aprócska kis kaktuszokkal és pozsgásokkal. Kedves és ötletes ajándék válik belőle!

4. Tematikus este

Amennyiben nem ragaszkodsz a klasszikus gyertyafényes vacsorához, és a párodnak van egy jellegzetes hobbija vagy egy kedvenc filmje, akkor a köré a téma köré kapcsolódóan is szervezhetsz össze programokat. Ételek, zene, beöltözés ;) mind-mind fokozzák a hangulatot! Mindegyik ötlet kicsit személyesebb, mint a szíves, cukorfelleges variációk és lehet, hogy időigényesebb is, mint bemenni a boltba és levenni a polcról egy készterméket, de hidd el, megéri erőfeszítést hozni azért az emberért, akit magad mellé társul választottál.

Forrás: goodhousekeeping.com/holidays/valentines-day-ideas/g526/homemade-valentines-day-gifts/

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...