2014.06.08. 16:00:00 4645 14

Újra a mozivásznon A szépség és a szörnyeteg
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Alig került a mozikba a Disney filmstúdió modern Csipkerózsika-feldolgozása, a Demóna Angelina Jolie főszereplésével, újabb Disney-mesefilmből, a Szépség és a szörnyetegből készít egészestés játékfilmet az amerikai stúdió.

A szépség és a szörnyeteg - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com A szépség és a szörnyeteg

Bill Condon, a Dreamgirls rendezője viszi filmre a szépséges hercegnő és az elátkozott szörnyeteg történetét a Hollywood Reporter szerint. Az újabb amerikai játékfilm forgatókönyvét Evan Spiliotopoulos írja. A Disney rajzfilmjét 1991-ben mutatták be, és azóta 425 millió dollárt hozott világszerte.

Az újabb projekt része a klasszikus Disney-rajzfilmek átdolgozásának. A Vasember rendezője, Jon Favreau A dzsungel könyvén dolgozik, a Shakespeare-szakértő brit Kenneth Branagh pedig a Hamupipőkét viszi filmre, amelyet 2015 márciusában mutatnak be.

Jelenleg fut a mozikban a Szépség és a Szörnyeteg francia feldolgozása Christophe Gans rendezésében Vincent Cassel és Lea Seydoux főszereplésével.

Forrás: vs.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...