2017.05.23. 21:18:26 10160 235

Több BKK-járat sem közlekedik Budapesten a heves esőzés miatt
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A kedden Budapestre is lecsapó vihar, a lezúduló nagy mennyiségű csapadék a város számos pontján okoz gondokat - közölte a katasztrófavédelem a honlapján. Az interneten elérhető fényképek és beszámolók szerint a II. és a III. kerületben is több utcát és utat elöntött a víz. Több BKK-járat sem közlekedik Budapesten a heves esőzés miatt.

A fővárosra is lecsapó vihar, a lezúduló nagy mennyiségű csapadék a város számos pontján okozott gondot, a II. és a III. kerületben is több utcát és utat elöntött a víz. MTI Fotó: Bruzák Noémi - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com A fővárosra is lecsapó vihar, a lezúduló nagy mennyiségű csapadék a város számos pontján okozott gondot, a II. és a III. kerületben is több utcát és utat elöntött a víz. MTI Fotó: Bruzák Noémi

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint nem jár a 4-es és 6-os villamos a Széll Kálmán tér a Jászai tér között, a 17-es villamos a Széll Kálmán tértől egészen a Bécsi úti végállomásig, a 19-es és 41-es villamos a Bécsi út és a Batthyány tér között, a 28A és a 37-es villamos a Kada utca és a Sörgyár között, az 56A és a 61-es Hűvösvölgy és a Széll Kálmán tér között.

Nem közlekedik a 20E, a 25-ös és 120-as busz, valamint a 75-ös és 79-es trolibusz, és terelve közlekedik a 30-as, valamint 30A busz és a 70-es troli, a Libegő nem jár.

Esővízzel elöntött Vágány utcai vasúti felüljáró, a VI. kerületi Podmaniczky és a Dózsa György út kereszteződésénél | MTI Fotó: Balogh ZoltánEsővízzel elöntött Vágány utcai vasúti felüljáró, a VI. kerületi Podmaniczky és a Dózsa György út kereszteződésénél | MTI Fotó: Balogh Zoltán

A BKK tájékoztatása szerint a felszíni járatok közlekedésében jelentős fennakadásra kell számítani elsősorban a Széll Kálmán tér és Hűvösvölgy környékén, a Dózsa György úton a Vágány utcánál az aluljárót elöntötte a víz.

A Facebookon lévő fotók szerint a Béke téren térdig ér a víz.

Korábban a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér forgalmában is kisebb fennakadás volt, de a repülőgépek indítása és fogadása már zavartalan.

Forrás: MTI

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...