2021.06.01. 11:30:00 6341 154

Titkos üzenet: Ezek a legjobb appok pároknak (privát) kapcsolattartáshoz
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az azonnali gondolat és érzelem megosztás manapság már az összes emberi kapcsolatunknál alapvető elvárás. Éppen ezért fordítunk különleges figyelmet arra, hogy a leginkább szeretett személyekkel bármikor és bármit meg tudjunk osztani, de rögtön! Ehhez számos fantasztikus app közül választhatunk.

Üzenet a kedvesünktől - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Üzenet a kedvesünktől

Egy mély szerelemnél (de a frissnél biztosan) elvárás, hogy a távol töltött órák alatt is könnyen kapcsolatba tudjunk lépni a kedvesünkkel. Ezt felismerve rengeteg olyan alkalmazás került a piacra, amely kifejezetten a párok igényeit alapul véve készültek el. Természetesen a legtöbb ilyen applikáció használata minimális angol nyelvismeret hiányában kissé nehézkes lehet.

Mindennapi kapcsolattartáshoz

Between

A kimondottan pároknak készült, privát kapcsolattartást biztosító alkalmazás a személyes romantikát úgy teszi lehetővé, hogy a kedves matricák mellett a saját arcképünket használja fel a GIFekhez. A készítők még arra is figyeltek, hogy a legszebb emlékeinket tárolni tudjuk a fiókunkban, közös naptárt hozhassunk létre visszaszámláló funkcióval.

Whatsapp Messenger

A nemzetközi üzenetküldő app szöveges, fényképes, hang és videoüzenetek küldésére lett kifejlesztve, de belföldi használatra is ugyanolyan tökéletes. A hívás funkcióval klasszikus és videohívás is indítható. Rengeteg matrica csomagból és GIF-ből választhatunk üzeneteink színesítéséhez. A legjobb benne, hogy magyar nyelven is elérhető!

Kreatívan kedveskedőknek

LokLok - Draw on a Lock Screen

A zárképernyőn létrehozott felületen saját rajzokat alkothatsz a szerelmednek. Természetesen más formátumú üzeneteket is küldhetsz neki, amit kedvesed automatikus szinkronizáció útján azonnal látni fog, amint feloldja a mobiltelefonját. Kizárólag android-felhasználóknak érhető el.

Without

Létrehoznál egy listát mindenféle lehetséges szituációra előre megírt üzenetekből, hogy villámgyorsan tudj reagálni? Az app pont ezt kínálja! Azonban a személyesebb érzethez a spontán kigondolt jegyzetek és a megosztani kívánt fényképek küldésére is van lehetőség.

Főként távkapcsolatban élőknek

Kast - Watch Together

Ugyanazokat a műsorokat szeretitek nézni vagy kíváncsiak vagytok a másik kedvenc sorozatára? Míg elválaszt titeket a távolság, addig sem kell lemondani a közös filmnézés élményéről! Az unalom elleni és a távolság áthidalásának együttes megoldásaként ez az applikáció ugyanis egy osztott képernyő segítségével lehetővé teszi, hogy egyazon műsor nézése közben szöveges és videós üziket váltsatok egymással.

Touchnote - Photo Cards Made by You

Add fel képeslapodat a telefonodról: A kiváló minőségű, egyedi üzenettel ellátható fényképes kártyák küldésével picit visszahozható a hagyományos képeslapküldés élménye. Saját fényképeink többek között egyedi grafikák, matricák és szűrők segítségével még egyénibbre szabhatók vele. A különleges alkalmakra dekoratív sablonokat érhetsz el. Az alkalmazásnak van díja, azonban a postázás a világ minden tájára ingyenes.

Forrás: www.allure.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...