2016.10.17. 14:30:50 13200 315

Tele az udvar falevelekkel? Ennél gyorsabb trükk nincs a félreseprésükre!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mint minden évben, idén is elérkezett a pillanat, és lehullottak a száraz levelek a fákról. Talán korábban, mint vártuk és talán nagyobb intenzitással is, mint kellene nekik – legalábbis ilyenkor mindig ezt gondoljuk. Ha nem akarsz egy idő után térdig járni a falevelek között, akkor valószínűleg Te is összegereblyézed őket. Lehet könnyebben is!

Falevél gereblyézés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Falevél gereblyézés

Ha nincs erre olyan sok időd, mint szeretnéd vagy mint kellene, akkor Te is hálás leszel Brian Shreves-nek a nagyszerű ötletért, és April Medlen-nek, amiért megosztotta ezt a Facebook-on, s a videó vírus gyorsasággal terjedt el az interneten. Mára már több mint 11 millióan látták! Pedig a trükk tényleg rendkívül egyszerű, bárkinek az eszébe juthatott volna.

A zseniális ötlet lényege annyi lenne, hogy fogunk egy nagyobb karton lapot, vagy akár egy préselt falapot, és végig toljuk vele az udvaron a leveleket, sávról-sávra, egy irányba. De nézzétek meg inkább videón, milyen gyorsan megvan. Ég veled gereblye!

Ugye, mennyire zseniális!

A falevelek gyűjtése és elszállítása

A falevelek elszállítására egyébként minden városban más szabályok vonatkoznak. Érdeklődjetek az illetékes önkormányzatoknál, hogy településeteken melyik cég és milyen feltételekkel szállítja el az összeszedett faleveleket!

Forrás: goodhousekeeping.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Imádod a császármorzsát? – Ne mondj le róla akkor sem, ha vegán vagy!

Míg 5-10 évvel ezelőtt igazi kihívásnak számított, ha valaki valamilyen alternatív étkezést, életmódot követett, esetleg valamilyen ételallergiától szenvedett, hiszen egy-egy menü hozzávalóit megkeresni nem volt a legegyszerűbb feladat, addig manapság már sokkal könnyebb dolgunk van.

Sajtimádók, figyelem!

A lágy, fehérpenészes, félkemény, kemény, gyúrt, sós, savós, ömlesztett, belsőpenészes sajtoknak milliós nagyságrendű rajongótábora van világszerte. És mint tudjuk: sajtból van a hold is, valamint jó néhány tanulságos történetben központi „szereplőként” jelenik meg ez a különleges tejtermék. Említésre méltó példaként a La Fontaine fabuláiból ismeretes A holló meg a róka című mesében megjelenített sajt, mint a konfliktus kiváltó oka, avagy más szemszögből, mint a kívánalom tárgya.

Legyen neked is madárbarát a kerted!

Peter Kahn a Washingtoni Egyetem pszichológia professzora hosszú évekig kutatta azt a kérdést, hogy milyen kapcsolat van az ember és a természet között, és miért van az, hogy a technológiai prosperálással párhuzamosan a természet egyre csak visszahúzódik, pusztul? A természet sokak életében már csak a David Attenborough-féle filmeken át szűrődik be a nappaliba, ahol nincs a biztonságos távolságban lévő állatoknak sem szaga, sem különösebb köze a szemlélőhöz. Ez az úgynevezett „technológiai természet” jelensége.