2016.11.30. 14:30:14 6049 188

Te már felkészültél a télre? - Elrettentő autós csúszások
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szívesebben mutatunk be vicces, vidám videókat, de sajnos a balesetek soha nem nevetségesek. Az alábbi gyűjtemény főleg – a fedélzeti kamerák hazájának számító – Oroszországból érkeztek. Ott azért elég hideg tud lenni, a téli körülmények nem igazán hatják meg az autósokat. Ennek eredménye a lenti videón látható.

Téli autózás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Téli autózás

Sokszor adódnak helyzetek, amelyekre nem lehet felkészülni

Ügyeljünk rá, hogy legalább megfelelő biztosításunk legyen, és közlekedjünk nagyon óvatosan! A téli gumiknak már az autón van a helyük, nem pedig a garázsban, erről se feledkezz meg!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

Ajánlataink