2016.11.30. 14:30:14 9270 196

Te már felkészültél a télre? - Elrettentő autós csúszások
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szívesebben mutatunk be vicces, vidám videókat, de sajnos a balesetek soha nem nevetségesek. Az alábbi gyűjtemény főleg – a fedélzeti kamerák hazájának számító – Oroszországból érkeztek. Ott azért elég hideg tud lenni, a téli körülmények nem igazán hatják meg az autósokat. Ennek eredménye a lenti videón látható.

Téli autózás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Téli autózás

Sokszor adódnak helyzetek, amelyekre nem lehet felkészülni

Ügyeljünk rá, hogy legalább megfelelő biztosításunk legyen, és közlekedjünk nagyon óvatosan! A téli gumiknak már az autón van a helyük, nem pedig a garázsban, erről se feledkezz meg!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Baleset? Internetes csalás? Fizetési meghagyás? - Mire elég egy jókor jött jogi tanács?

Az életben szinte naponta történnek velünk olyan események, amikor sokat segíthet, ha tisztában vagyunk jogainkkal. Dolgozunk, utazunk, nyaralunk, vásárolunk, étterembe, színházba járunk. Amikor minden rendben van fel sem merül bennünk, hogy sokszor bizony csak a szerencsén múlik, hogy nem kerülünk nehéz helyzetbe. De a szerencse forgandó, a baj nem válogat. Ha pedig megtalál, akkor jól jöhet, ha van valaki, akire számíthatunk. - A Jog365 szakértőjének írása.

Ha holnaptól letennénk… – Életünk autók nélkül

A 21. században a saját gépjármű birtoklása kitüntetett helyet foglalt el az emberek életében. Az autó azon kevés modernkori találmány közé sorolható, amely gyökeresen átformálta, átrendezte az életünket. Erőteljes befolyást gyakorol(t) mind az egyének életvitelére, mind pedig a gazdaságra. A kezdetben csak néhány kiváltságos számára megengedhető automobilok idővel futószalagon gyártott, megfizethetővé vált termékekként vittek korábban elképzelhetetlen kényelmet sokak életébe. Mennyire nőttek hozzánk ezek a „fém retikülök”?

Változóan felhős idő várható, lehűléssel a héten

Változóan felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel, olykor élénk széllel és néhol esővel március első hetében. Szerdától csökken a nappali felmelegedés mértéke és már csak 8-15 Celsius-fok körül alakulnak a maximumok, miközben visszatérnek a gyenge hajnali fagyok is.