2019.04.23. 14:34:54 8040 235

Tavaszi hagymások: Vázába velük!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A virágoskertben nyíló virágok természetesen a szárukon a legszebbek, de nincs azzal sem semmi gond, ha a pompás illatokat és a csodás színeket a lakásban is élvezni szeretnénk. A boltban vehető vágott virágokkal ellentétben nem fognak elhervadni pár nap alatt, mivel nem utaznak fagyasztva napokat, frissen kerülnek a vázába a virágoskertünkből.

Tulipán csokor - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tulipán csokor

Nárciszok, tulipánok, korallvirágok… laza elrendezés, természetes megjelenés. Nincs is egyszerűbb módja egy szoba felélénkítésére és szépítésére, mint egy élettel teli bokréta! Vázának pedig egy vidám színű vödör is pont megfelelő! Annak érdekében, hogy a vázában hosszú ideig virágozzanak, gyakran - akár naponta is - cserélj benne vizet.

De kezdjük az elején:

A virágágyás kialakításakor ne csak a virágok színeire fókuszálj, hanem vedd figyelembe a virágok alakjára is. A kompozíció természetesebb és érdekesebb lesz a változatos formáktól. Amikor a bimbó éppen kinyílt, emeld ki hagymástól a növényt, hogy a szár levágása után a hagymát félre tudd tenni. Így később könnyedén újra tudod telepíteni.

A csokrok kötése mindenki ízlésére rá vannak bízva, de azért adunk néhány hasznos tippet kapaszkodóul:

Egy habos, fehér virágokból álló csokor a modern, minimalista és a bohém berendezésű helyiségek éke is lehet.

A kék jácintok a kékfestők kelméi iránt rajongóknak a legkézenfekvőbb választások, és még könnyen termeszthetők is!

A hortenziával és rózsával dúsított tavaszi bokréták keltik a legromantikusabb hatást.

A zöld növények, mint a borostyán és a csipkés páfrányok tökéletesen kitöltik a virágkompozíció hézagait.

Amikor a ház tele van virágokkal, akkor úgy érezhetjük, hogy szinte él és lélegzik. Ezért érdemes nem (csak) egy hatalmas csokrot a középpontba helyezni, hanem különféle edényektől kezdve a kerámia kancsókon keresztül egészen a nagy üvegpalackokig mindent bevetni, hogy az eldugottabb zugok is részesülhessenek az illatos újjászületésben.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...