2015.08.21. 10:09:01 8330 214

Romantikus lánykérés az augusztus 20-i tisztavatáson!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ennek a párnak bizonyára nagyon emlékezetes lesz 2015. augusztus 20-a. A tisztavatás után Kovács Márton hadnagy sorfalat állított tiszttársaiból, és megkérte kedvese kezét, aki a helyszínen igent is mondott. Lehet egyáltalán egy ilyen nagyszabású lánykérésre nemet mondani?

Kovács Márton hadnagy a tisztavatás után megkéri kedvese kezét az augusztus 20-i nemzeti ünnepen a budapesti Kossuth téren 2015. augusztus 20-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kovács Márton hadnagy a tisztavatás után megkéri kedvese kezét az augusztus 20-i nemzeti ünnepen a budapesti Kossuth téren 2015. augusztus 20-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Mintha egy amerikai filmből látnánk egy jelenetet, de ez a valóság és bármilyen hihetetlen: Magyarország!

Jó látni, hogy a mi tisztjeinkből sem veszett ki a romantika és az egész jelenet nagyon megható. A helyszín (Budapest, Kossuth tér), a sorfal, a térdelés, a gyűrű átadása, a meglepődött lány, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Még több ilyen emberei megmozdulást szeretnénk látni a nemzeti ünnepeinken! :)

Éljen augusztus 20-a!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...