2017.02.23. 16:14:10 10802 323

Rendszerezd újra! Tuti tippek a fürdőszobához
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nekünk már a tavaszi nagytakarítás jár a fejünkben, amit valamikor úgyis el kell kezdeni, miért ne indíthatnánk a fürdőszobával, akár már ezen a hétvégén!

Fürdőszoba szekrény - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fürdőszoba szekrény

Kezdd egy alapos válogatással!

Pakolj ki mindent a szekrényekből, és nézd át a portékát. Szórd ki, aminek lejárt a szavatossága, illetve azt is, aminek kételkedsz a minőségében. A smink cuccok közül is szanáld ki, amit már nem használsz, mert kiment az a szín a divatból vagy már régen felbontottad, és nem fogyott ki stb. Aminek már csak pici van az alján, azt hagyd szem előtt, és használd el gyorsan, hogy a dobozát kidobhasd.

Jó, ha ezt a szokást megtartod, és sűrűbben alkalmazod. Ami kifogy vagy nem kell, illetve nem vált be, azt rögtön dobd ki/ajándékozd el.

Duplán praktikus

A zuhanyfüggöny rúdja mellé tegyél még egyet, amire a törölközőket teheted száradni zuhany után, így rögtön kéznél lesz a tisztálkodást követően, és meg lesz a helye is, ahol rendesen le tud száradni. Ha a zuhanyfüggöny mögé szereled az extra függönytartó rudat, akkor még szem előtt sem lesz.

A zuhanyrózsa körül

A falfelületet, ami a zuhanyrózsa körül, illetve az azt tartó állvány körül van általában nem használjuk ki, senki földje. Viszont fel lehet ide akasztani egy akasztós rendszerezőt, ami kis polcokból, kosárkákból áll. Erre aztán mehetnek a szappanok, tusfürdők.

Fiók rendszerezés

Fürdőszoba fiókFürdőszoba fiók

A fiókokba tegyél elválasztó elemeket, így sokkal rendezettebb lesz, és könnyebben megtalálod a dolgokat.

Mosózsák

A mosózsákokból szuper jó játéktároló lehet, egyszerűen csak akaszd fel egy kampóra, és a vizes játékok lecsepeghetnek benne. Ja, és tutira nem fogsz semmi kellemetlenre rálépni.

Keskeny szekrények

A keskeny szekrények nem foglalnak sok helyet, de a törölközőknek és fürdőszobai eszközöknek, tusfürdőknek, krémeknek, dezodoroknak éppen elegendő tárhelyet biztosítanak.

Csinos dobozkák

A papír zsebkendőnek, fültisztító pálcikának, betéteknek, vattakorongoknak stb. Vásárolj egyforma dobozokat, melyek stílusos tárhelyként szolgálhatnak, és még helytakarékosak is.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

A legjobb "nagyi lekvárja" receptek

Mai napig a számban is összefut a nyál, ha eszembe jut gyerekkorom szilvalekvárja. Családi házban éltünk, nagy kerttel. Sosem felejtem el, amikor ősszel elindult a gyümölcsszezon, összegyűlt a nagy család a szomszédsággal, és elindult a lekvárfőzés. Óriási üstben rotyogott a szilva, egész éjjel őrizték, kevergették, hogy jól megfőjön. Mi gyerekek természetesen nem mehettünk az üst közelébe, de emlékszem mennyire élveztük a felhajtást, az illatokat és egymás társaságát. Alig vártuk a kóstolást. Ott álltunk sorban a jókora karéj vajas kenyerünkkel, amire rákerült a frissen elkészült, épphogy kihűlt szilvalekvár.

Neki is szüksége van a „kényeztetésre” – Így ragyogjon újra a telefonod tokja

Azt már régóta tudjuk, hogy a telefonunkat bizonyos időközönként, jó esetben napi rendszerességgel nem árt fertőtlenítő tisztítószerrel átkennünk, mert baktériumok, egyéb kórokozók közkedvelt „nyaralóhelye”. Ha tokban tartod a telefonodat, természetesen mindez arra (is) vonatkozik.

Kreatív képzelet. Használj terméseket!

Nagyon hirtelen változott az időjárásunk szinte szélsőségesen hidegre. Mit mondjak, nem esik jól, és szerintem ez mindenkit meglehetősen kellemetlenül érint. Fázósan húztuk össze a meleg pulcsit, mellényt magunkon az elmúlt napokban és dideregtünk a hideg szélben. Ez azonban nem tántorított el bennünket a nagyobb sétáktól. Friss levegőn bandukolva óhatatlanul is szemünk elé kerülnek az ősz jellegzetességei, a különböző termések. Különös vonzalommal nyúlunk utánuk, de hazaérve olykor hetek múlva vesszük észre, hogy ott hevernek valahol. Ne hagyjuk őket veszni, elképesztő érdekességeket készíthetünk belőlük a hideg estéken.