2018.07.19. 17:59:34 8508 244

Online társkeresés – A nők válogatósabbak a férfiaknál?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vágyálmaik tárgyát egyre többen online randi oldalakon keresik, hiszen rövidebb idő alatt több jelölt közül szűrhetik ki a szerelemre vágyók a nekik leginkább tetsző partnert. Egy ausztrál tanulmány eredményei szerint azonban a nők és a férfiak ebben az élethelyzetben is eltérő minta szerint járnak el.

Online társkeresés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Online társkeresés

A nők szőrszálhasogatóbbak?

Ha nem is épp ezzel a szóhasználattal élve, de ki kell jelentenünk azt, hogy a nők sokkal többféle opció alapján keresik a szerelmet, mintha egyszerűen kikeresnék a regisztrált férfiak közül azt, aki leginkább hasonlít kedvenc színészükre. A 18-30 év közötti nők azok, akik a legpontosabban meg tudják határozni a vágyott társ paramétereit. A 30. életév felé haladva, ahogy egyre jobban ketyeg a biológiai órájuk, egyre fontosabb lesz számukra a potenciális jelölt iskolázottsága is: minimum olyan szintű végzettséggel kell, hogy rendelkezzen a férfi, mint a randizni vágyó hölgy. Ők ezt a társadalmi státusszal és az intelligenciával hozzák összefüggésbe. Mindkettő nagy fontossággal bír, ha az esetleges utódok kerülnek szóba.

Hogyan állnak a témához a férfiak?

A kutatás szerint a férfiak az életéveik számának növekedésével arányosan lesznek „válogatósabbak”, tehát általában a 40 év körüliek/felettiek azok, akik részletesebben le tudják írni a tökéletes partner külső és belső paramétereit. Az online társkereső kultúra természetesen ennél összetettebb, és az elszánt társkeresők is kevésbe lesznek válogatósak, ha olyan jelölt akad az útjukba, aki az ellenőrzőlistájuk számos más kritériumának megfelel.

Forrás: independent.co.uk/life-style/love-sex/women-men-dating-websites-picky-australia-study-a8418886.html

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...