2016.06.18. 20:16:54 6793 230

Öngóllal egyenlítettünk, de megvan a döntetlen Izland ellen!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A magyar labdarúgó-válogatott 1-1-es döntetlent játszott az izlandi csapattal egy nagyon izgalmas mérkőzésen. Az örömünk nem kicsi, így szinte biztos a csoportból a továbbjutás!

Nagy Ádám (b) és az izlandi Ari Skúlason a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja második fordulójában játszott Izland - Magyarország mérkőzésen a marseille-i Velodrome Stadionban 2016. június 18-án. MTI Fotó: Illyés Tibor - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nagy Ádám (b) és az izlandi Ari Skúlason a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja második fordulójában játszott Izland - Magyarország mérkőzésen a marseille-i Velodrome Stadionban 2016. június 18-án. MTI Fotó: Illyés Tibor

A csoportban továbbra is az első helyen áll a válogatott, és izgatottan várhatjuk a Portugála-Ausztria meccs végeredményét.

A gólok

Az izlandiak (első) gólját Sigurdsson rúgta egy vitatott tizenegyesből az első félidő 39. percében.

A második félidőben végig uralták a pályát a magyarok, végül, a Nikolics indítását az izlandi Saevarson passzolta a saját kapujukba, de Szalai is odaért volna, ezzel a góllal nagyon megérdemelten egyenlítettek a magyarok a 89. percben.

Utána is voltak még izgalmak, a hosszabbításban 16 méterről rúghattak egy szabadrúgást az izlandiak, de szerencsére Geráról kipattant, és az orosz játékvezető le is fújta a mérkőzést. 1-1, amiben akár a győzelem is benne lett volna!

F csoport | forrás: facebook.comF csoport | forrás: facebook.com

Legközelebb Portugália ellen lép a magyar válogatott a pályára, szerdán 18 órától tekinthető meg a mérkőzés!

Update: Portugália és Ausztrália gól nélküli döntetlent játszott, így továbbra is Magyarország az első az F csoportban, ráadásul a leggólerősebb a négy csapat közül! :)

Hajrá magyarok, hajrá Magyarország!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...