2014.08.26. 08:46:54 4968 16

Nézz Te is Emmy-nyertes sorozatokat! Ők az idei győztesek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ma már egy-egy sorozatnak nagyobb rajongó tábora lehet, mint a mozisikereknek, és ez a szereplőgárdán is látszik. Egyre több minőségi, a hajdani szappanoperákkal össze sem hasonlítható, kiváló sorozatot nézhetünk: az idei Emmy-nyeretesek közül bátran választhatsz Te is, tarolt a Modern család és a Breaking Bad.

Modern Család - Többszörös Emmy-nyertes sorozat az ABC-től - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Modern Család - Többszörös Emmy-nyertes sorozat az ABC-től

A legjobb férfi főszereplőnek járó díjat dráma kategóriában Bryan Cranston kapta a Breaking Bad-ből, míg a legjobb női főszereplő ugyanebben a kategóriában Julianne Margulies lett A férjem védelmében (The Good Wife) című sorozatban való alakításáért.

A legjobb férfi mellékszereplő drámasorozatban Aaron Paul lett a Breaking Bad-ből, a legjobb női mellékszereplő drámából pedig Anna Gunn, ugyaninnen.

A legjobb színésznő vígjáték kategóriában Julia Louis-Dreyfus lett Az alelnök (Veep) című sorozatért, míg a legjobb férfi színész ugyanebből a kategóriából Jim Parsons az Agymenőkből (The Big Bang Theory).

Louis-Dreyfus sorban harmadszor nyerte el az Emmyt a politikai szatírában nyújtott alakításáért, míg Parsons negyedszer nyert.

Vígjáték kategóriában a legjobb férfi mellékszereplő Ty Burrell lett - Modern család -, a legjobb női mellékszereplő pedig Allison Janney (Mom).

A legjobb minisorozat a Fargo lett, a legjobb televíziós film pedig az Igaz szívvel (The Normal Heart). Díjat vehetett át minisorozatban vagy televíziós filmben való alakításért Benedict Cumberbatch (Sherlock: His Last Vow) és Jessica Lange (American Horror Story: Coven) is.

A további díjazottak listáját itt lehet megtekinteni.

Forrás: vs.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...