2019.02.06. 16:56:31 11647 293

Mutatós (DIY) tároló megoldások kis helyekre
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Aki hozzám hasonlóan kis lakásban él, az tudni fogja, hogy milyen monumentális erőfeszítést igényel rendet tartani kis térben, ahol rengeteg mindent kell(ene) elpakolni. A tárolási gondok leküzdésére bizony nem árt megmozgatnunk a fantáziánkat és néhol segítségül hívni - a kreativitásunk mellett - a két kezünket is.

Tárolódoboz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tárolódoboz

Kosarakat, dobozokat a polcokra!

Szerelkezz fel egy centivel és járd be a környező háztartási boltokat, bútoráruházakat a megfelelő méretű (magasság, szélesség, átmérő stb.) tárolódobozok, fonott kosárkák és egyéb texturált ládikók beszerzéséhez. Figyelj arra, hogy beleilljenek a helyiség hangulatába! Sokkal rendezettebb lesz az összkép, ha a sok apróságtól nem roskadozik a polc.

…és az ágy alá!

Ha az álomágyad nem ágyneműtartós, akkor sincs kesergés! Rengeteg helyen találkozhatsz már úgynevezett ágyfiókkal, de görgős tárolódoboz is megfelel a célra, aminek oldalát ízlésedet tükrözve kidekorálhatod különböző módokon.

Minimalista kabáttartó

Amennyiben a lakás elrendezése lehetővé teszi, azaz a konyha el van különítve a többi helyiségtől, akkor megoldás lehet a fal mentén egymást kissé fedve lelógatott dizájnos vállfák lelógatása a plafonról. Másik megoldás a mobil ruhaállvány bevezetése, amit pár csövet felhasználva magunk is összeállíthatunk.

Jópofa létrapolc

A kiselejtezett létrák megcsonkításával leutánozhatjuk a bloggerek ötleteit, hogy magazinokat, illetve takarókat biggyeszthessünk mi is a fokokra.

Helytakarékos hiúságasztal

Aki megteheti, az mindenképp eszkábáljon magának egy fésülködőasztalkát az egyik sarokba. Bármiféle tükör egy darab deszka a falhoz erősítve, és már tolhatjuk is be alá a kisszékünket.

Barátaink a perforált lapok és poharak

A szerszámok számára kitalált fa fali tároló a háztartásban is megállja a helyét. Fessük, dekoráljuk kedvünk szerint!

Sminkszerek, sminkeszközök, evőeszközök és íróeszközök mind ide jöjjetek! Felékesített poharak, befőttes üvegek és konzervdoboz várnak rátok, hogy mindig kéznél legyetek. A sosem használt, mutatós bögréket se felejtsük ki a sorból!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...