2017.08.26. 17:40:47 10424 289

Mutatós dekorációk digitális fényképekből - Hívasd őket elő végre!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Keltsd életre számítógépen őrizgetett képeidet! Csuda pofás kis meglepetéseket és lakásdekorációt készíthetsz, ha kedvenc fényképeidet jó minőségben előhívatod. Három jópofa és egyszerűen kivitelezhető ötletet hoztunk neked, amelyekből kedvedre válogathatsz.

Fotókocka | Forrás: annedalephotography.wordpress.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fotókocka | Forrás: annedalephotography.wordpress.com

Fényképfüzér

Szerez be vagy vágj tetszőleges számú, méretű és formájú alakzatokat fából, kartonból, hungarocellből, filcből - bármiből, ami eszedbe jut - és tűzz vagy ragassz rájuk az előhívatott fényképeidből. Fűzd össze őket és már akaszthatod is fel. Készítheted modern vagy rusztikus formában is. Még jobban személyre szabhatod, ha a fényképek sorát nevekkel és kis üzenetekkel szakítod meg.

Fotókocka

Itt már véges, szám szerint 6 választásod van egy-egy kockánál az oldalak felhasználásakor.

Készíthetsz házilag erősebb kartonból is tetszőleges méretű kockát, vagy körbe is nézhetsz a kreatív boltok polcain. Fényképek, gyerekrajzok is kerülhetnek rá. Igazán kedves ajándék lehet nagyszülők számára is!

Fényképes poháralátét

Védd a természet által inspirált kis alátétekkel asztalkáidat. Laminált képek és kerek, vékony fából készült alap szükségeltetnek hozzá a ragasztón kívül. Ha ajándékba adnád őket, csak köss össze 6-6 db-ot szalagokkal, spárgával.

Tipp: Egy vékonyan felvitt védőréteggel nem árt vízhatlanná tenni a művedet.

Forrás: annedalephotography.wordpress.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában