2016.04.30. 15:19:04 9205 248

Mit írjunk az anyák napi képeslapra? – Kedves üzenetek a legszebb napra!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bár mindazt, amit érted tesz, azt teljesen önzetlenül teszi, az nem azt jelenti, hogy nem esik jól neki néhány elismerő szó vagy gondolat. A legjobb, ha az év minden napján tisztában vagyunk vele, és értékeljük, hogy mennyi mindent tett értünk az édesanyánk, de ilyenkor, anyák napján jól esik majd neki, ha el is mondjuk mindazt, amit érzünk.

Rózsaszín rózsa | Fotó: pixabay.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rózsaszín rózsa | Fotó: pixabay.com

Sokan bajban vannak, hogy mit is írhatnának az anyák napi lapra, amitől az egy kicsit személyesebb lesz, ezért inkább nem is bajlódnak ilyesmivel. Beszéljen helyettük egy csokor virág – gondolják. Az azonban pár nap múlva úgy is a szemetesbe kerül, egy ilyen szép üzenettel ellátott lapot azonban biztos, hogy sokáig a fiókjában fog őrizni az édesanyánk. Mit írjunk rá?

Köszönd meg, hogy ott volt neked, amikor a leginkább szükséged volt rá!

Az életben annyi minden történhet, vannak nehéz pillanatok, és ezekben a helyzetekben édesanyánk biztosan mellettünk áll! Köszönd meg neki, hogy ott volt, amikor keresztülmentél ezeken a nélküle, megoldhatatlannak tűnő problémákon.

Mondd el neki, hogy mi az, amit a leginkább csodálsz benne!

Lehet, hogy a Te édesanyád a világ legönzetlenebb embere, és mindent eldob, hogy neked segíthessen? Mondd el neki, hogy Te ezt így gondolod. Lehet, hogy imádnivaló a kedvessége és a humora? Akkor írd le, hogy ezt mennyire szereted benne. Bármi is az, amit az anyukádban szeretsz, itt az ideje, hogy megtudja.

Egy vicces sztori?

Biztos ezer+1 vicces történetet tudnál mesélni a gyerekkorodról, amin az anyukád mindig mosolyog. Mondj el neki egyet, és egészítsed ki az érzéseiddel, vagy mondd el a Te szemszögedből.

Mit tanított neked!

Meséld el neki, hogy milyen fontos dolgokat tanultál tőle!

Itt az ideje, hogy bocsánatot kérj!

Mindannyian csinálunk rossz dolgokat, sőt, néha kegyetlenek is vagyunk gyerekként. Észre sem vesszük, amikor megbántjuk a szüleinket, de később, felnőtt fejjel már nagyon jól tudjuk, hogy mi volt helytelen. Írd meg neki, hogy mennyire sajnálod…

Mi az, ami nélküle lehetetlen lett volna

Azon kívül, hogy megszülettél… :) Biztosan van olyan dolog az életedben, amihez első sorban édesanyád szelíd támogatására (vagy éppen erőszakos dorgálására) volt szükséged, hogy elérhesd. Köszönd ezt most meg neki! :) Boldog, szeretetteli anyák napját kívánunk, és reméljük, hogy sok, szép üzenetet kapnak az édesanyák, mert igazán megérdemlik az elismerést!

Forrás: goodhousekeeping.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...