2015.06.13. 18:02:10 7299 285

Mert a kacsák igenis cukik! – Aranyos videók
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Láttunk már édesebbnél édesebb videókat kiskutyákról, kismacskákról, medvebocsokról. De a kacsák valahogy kimaradtak. Róluk tudjuk, hogy wellness gyanánt fekete tóban fürdenek, meg hogy szívesen járnak Lengyelországba, rokonlátogatóba. És hogy mindeközben mennyire édesek bírnak lenni!

Kiskacsák - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kiskacsák

És megvan a „kacsamaraton” idei győztese!

És a „Nap legédesebb kacsája” címet is ő viszi!:-)

Ha valaki édes, akkor az édes:-)

Pitizni nem csak az ebek tudnak ám!:-)

„Megmondtam, hogy nem!”

„Akkor sem alszom el!”

Mert kiskacsából és cukiságból sosem elég

Van itt minden, mi rekeszizomnak és cukiságmérőnek ingere: pancsoló kislány helyett pancsoló kacsa, „porszívóművész” kacsa, „követlek mindenhová” kacsa és még rengeteg „édesség”.

Összeállította: ssz

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...