2015.09.22. 16:55:47 5699 182

Merkel: meg kell szüntetni a válságot kiváltó okokat
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az európai menekültválság megoldáshoz küzdeni kell a válságot kiváltó okok megszüntetéséért, a menekültek hazájában és a környező országokban működő menekülttáborokban is - jelentette ki kedden Berlinben Angela Merkel német kancellár Juha Sipilä finn miniszterelnökkel folytatott megbeszélése után.

Az illegális migráció Magyarországot érintő főbb útvonalai, 2015 - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Az illegális migráció Magyarországot érintő főbb útvonalai, 2015

Angela Merkel a finn kormányfővel közösen tartott sajtótájékoztatón kiemelte: a menekültek beáramlása Európába "nagyon rendezetlenül" zajlik, ezért szükség van a "rend jeleire", így az uniós külső határok biztosítására.

Görögország uniós külső határárnak biztosításához pedig elengedhetetlenül szükséges Törökország támogatása - hangsúlyozta a német kancellár.

A menekültválságban "megtanuljuk, hogy az is befolyásolja az életünket, ha valahol máshol történik valami szörnyűség, és ezen nem tudunk változtatni kerítések építésével" - idézte Angela Merkel szavait az AFP hírügynökség.

Forrás: MTI

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...