2017.03.09. 17:00:00 10404 215

Márciusi filmajánló
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Remélem, nőnapra mindenki kapott egy kis kedvességet párjától, egy szál virágot, egy köszöntést, esetleg egy “ma én mosogatok helyetted” meglepetéskártyát. Márciusi moziajánlónkban 3 akciófilmet mutatunk be, amelyekkel megköszönheted a nőnapi gesztust.

Mozizás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mozizás

Logan - Farkas

Hugh Jackman nagyjából az összes X-men (mutáns szuperhősök) filmben megjelenik. Tizenhét év, összesen 9 film. Kevés ilyen van a filmtörténelemben. A film jó, imádják a kritikusok és a nézők egyaránt. A főhős már megtört, meggyötört, kissé alkoholista, nehéz újra játszmába kerülnie. Persze ettől még egy szuperhősös akciófilm, főleg pasiknak, nagyon sok verekedős jelenettel. Viszont a sorozat legjobb része, sokkal több, mint amit egy hasonló filmtől elvárhatsz.

Már a mozikban, március 2.-tól

Páncélba zárt szellem

Scarlett Johansson játsza az egyik leghíresebb anime filmváltozatának főszereplőjét, a kiborg bérgyilkosnőt. Végre újra valami eredeti, még ha nem is túl friss, hiszen a film alapjául szolgáló rajzfilm közel negyed évszázada, az eredeti manga pedig közel 30 éve készült. Viszont nagyon megéri megnézni a moziban, a sztori jó, a kivitelezés pedig egyenesen parádés. Valódi cyber-punk látványvilág, rengeteg akcióval.

Bemutató: március 30.

Kong: Koponya-sziget

A legújabb King Kong sztorit feldolgozó film kicsit kilóg a fentiek közül, hiszen ezt kevésbé kedvelik a kritikusok. A vélemények szerint a szereplők játéka, de még inkább a rendezés csapnivaló, sőt, felejthető. Miért került mégis az ajánlóba? Nagyon egyszerű: a sztori 1971-ben játszódik, remek zenékkel, és amiben mindenki egyetért: elképesztően szép képi világgal. Nézd úgy, mint egy útifilmet, amiben csak kiegészítő az óriás majom, és nem fogsz csalódni benne!

Bemutató: március 9.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...