2015.10.20. 18:00:57 5342 210

Király Viktor párbajgyőztes az amerikai The Voice-ban
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az amerikai The Voice tehetségkutató párbajában Király Viktor lazán tovább jutott egyedi hangjával, legalábbis úgy tűnt, hogy Adamnek nem okozott túl nagy fejtörést a dolog. Szerintünk csodás duót énekelt Király Viktor párbaj ellenfelével, és rendkívül szimpatikus a hozzáállása az egész játékhoz.

Király Viktor a párbajban | Fotó via Youtube - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Király Viktor a párbajban | Fotó via Youtube

A zsűri a legmeghatóbb párbajnak nevezte Viktorékét, amely valóban tele volt érzelemmel. A tapasztalt gospel énekesnő, Cassandra Robertson nagy hangja azonban nem volt elég.

Adam Levine így kommentálta a párbajt: "Cassandra gyönyörű vagy, és gyönyörűen énekelsz. Viktor, Te is gyönyörű vagy, csak másként. :) Mindkettőtöknek képzett hangja van, és ezt a meghallgatást az tette csodálatossá, ahogyan kapcsolódni tudtatok egymással. Rengeteg érzelmet és szenvedélyt vittetek bele. Nagyon büszke vagyok rátok." Végül hozzátette, hogy egyikőjük sem teljesíthetett volna ennél jobban, és a győztes Viktor. Gratulálunk neki!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...