2015.03.16. 20:15:03 13737 371

Kerti magaságy – Úgy jó, ha teleülteted!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Eddig csak gondolkoztál egy magaságy telepítésén? Most megkönnyítjük a döntést! Ha nincs nagy hely az udvarban, vagy nem vállalnád egy nagyobb kert rendezését, mégis szívesen ennél olyan zöldséget és gyümölcsöt, amit te termesztettél, akkor bizony neked magas ágyat kell építened.

Friss hajtások - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Friss hajtások

A területet lezárhatod például egy már kidobásra ítélt zsalugáterrel, mint ahogy a videóban látható magasággyal is tették. A fóliabélés segít abban, hogy ne száradjon ki olyan hamar a föld, és ne korhadjon el a fa, ám nem baj, ha vannak rajta sérülések, hiszen a szellőzést is meg kell oldani.

A magaságy egy pár fős család zöldség szükségletét könnyedén ellátja, így finom és friss zöldségek kerülhetnek az asztalra, de minimális helyet kell csak gondoznod és beültetned. Ráadásul nem kell nagyokat hajolni kapáláskor. :) A magaságy tehát tiszta haszon, ha jól építed meg. Ehhez itt találhatsz segítséget.

Forrás: hobbikert.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...