2015.03.16. 20:15:03 13770 371

Kerti magaságy – Úgy jó, ha teleülteted!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Eddig csak gondolkoztál egy magaságy telepítésén? Most megkönnyítjük a döntést! Ha nincs nagy hely az udvarban, vagy nem vállalnád egy nagyobb kert rendezését, mégis szívesen ennél olyan zöldséget és gyümölcsöt, amit te termesztettél, akkor bizony neked magas ágyat kell építened.

Friss hajtások - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Friss hajtások

A területet lezárhatod például egy már kidobásra ítélt zsalugáterrel, mint ahogy a videóban látható magasággyal is tették. A fóliabélés segít abban, hogy ne száradjon ki olyan hamar a föld, és ne korhadjon el a fa, ám nem baj, ha vannak rajta sérülések, hiszen a szellőzést is meg kell oldani.

A magaságy egy pár fős család zöldség szükségletét könnyedén ellátja, így finom és friss zöldségek kerülhetnek az asztalra, de minimális helyet kell csak gondoznod és beültetned. Ráadásul nem kell nagyokat hajolni kapáláskor. :) A magaságy tehát tiszta haszon, ha jól építed meg. Ehhez itt találhatsz segítséget.

Forrás: hobbikert.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.

Mert a tökéletes tükörtojás igenis létezik! – Íme a titok!

A tojást sokféleképpen készíthetjük el, ezáltal lehet belőle finom reggeli, gyors vacsora, vagy a „mit főzzek ma?” kérdést megoldandó villámebéd. Ott van szinte minden ételükben, legyen szó főfogásról, desszertről, vagy éppen levesről. Az elkészítési módját illetően pedig mindenkinek más a kedvence.