2016.08.05. 15:31:53 6429 197

Itt az olimpia hivatalos dala Katy Perry-től!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Első hallásra az volt a benyomásunk, hogy ez a dal nem az a belemászik a füledbe típus, nem egy könnyű pop dal, mint például Foci VB-k hivatalos zenéi szoktak lenni. Abban azonban biztosak vagyunk, hogy sokkal nagyobb visszahangja lesz, mint a Muse Survival c. dalának, amit a 2012-es londoni olimpiára írtak.

2016 Rio Olimpia - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com 2016 Rio Olimpia

Katy Perry Rise c. dala lett a 2016-os olimpiai hivatalos zenéje, melynek videóklipjéből már csepegtettek képeket, részleteket a hét során, de csak ma volt a premier. Szerintünk elég drámaira sikerült. Íme.

És ez volt a Muse dala, ha nem emlékeznél rá (nekünk nem volt meg már, bevalljuk):

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...