2015.01.19. 19:17:52 5155 26

Ilyen 336-nál elveszíteni az uralmat az autó felett - videó
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság videója most jelent meg, de már bejárta a netet, és valóban egy nagyon fontos problémára hívja fel a figyelmet. Lehet, hogy menő 330-cal repeszteni az autópályán egy Lamborghiniben, de ha elveszíted az uralmat felette, az már egyáltalán nem vicces. Nagyon is ijesztő. Videón a száguldozás és a baleset következményei is.

Törött Lamborghini | Fotó: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Törött Lamborghini | Fotó: youtube.com

Életveszélyes száguldozás

A Police.hu oktató céllal közölte ezt a felvételt, ami egy tavaly szeptemberben történt balesetet örökített meg. A célcsoport: sportautó tulajdonosok.

A videón az utas végig kamerázta a száguldást: 336 km/órás csúcssebességnél veszítették el az uralmat a kocsi felett és ripityára törték. A vakszerencsének köszönhetően megúszták a balesetet, de közúti veszélyeztetés alapos gyanújával vádat emeltek a 36 éves sofőr ellen.

Lehet, hogy nem hétköznapi a kocsid, de te attól még egy hétköznapi sofőr vagy.

Forrás: totalcar.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...