2014.05.19. 07:00:00 5186 38

Hogyan öltözködjünk, ha nem tudjuk eldönteni, milyen az idő?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nagyon is aktuális mostanában ez a kérdés, hiszen jönnek-mennek a felhők. Reggel, amikor kinézünk az ablakon, még borúsnak tűnik az idő… Majd megisszuk a kávét, megtartjuk a kis reggeli rituálénkat, kiválasztjuk az aznapi viseletet, felöltözünk, szaladunk le a lépcsőn, és lám, ott kukucskál a nap... Farmer kabát vagy széldzseki? Kell esernyő vagy sem? Kis topán vagy zárt cipő? Úgy mégis most mit vegyünk fel?

Ruhás szekrény - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ruhás szekrény

Reggel hideg, délután meleg

A következő napokban egészen biztosan beleszaladunk majd egy-két rosszul megválasztott szettben, ami nem csoda hiszen, ember legyen a talpán, aki meg tudja állapítani, hogy milyen is lesz az idő. Arra biztosan számíthatunk, hogy reggel még hűvös lesz, délutánonként viszont egyre melegebb, így még kellemetlenebb a helyzet.

Okos rétegek

A kulcsszó a következő napokban bizonyára a réteges öltözködés lesz. Ez kimerülhet a sport cipő-farmer-póló-pulcsi kombinációban is, de az elmúlt hét zord időjárását követően kinek van ehhez kedve?! Ha kicsit nőiesebbre szeretnénk venni a figurát, akkor bizony okosan kell összeválogatnunk a rétegeinket.

Cicanadrág-tunika

Nagyon csinos, fiatalos választás a leggings és tunika kombináció, ráadásul biztosan nem fogunk fázni benne reggel, valamint délután is elviselhető marad, hiszen a leggings jobban szellőzik, mint egy farmer. A tunika fölé felvehetünk egy kardigánt és dzsekit is, vagy ha hosszú-, illetve háromnegyed ujjas, akkor elég lesz csak egy kabátka. Egy színben hozzáillő dekoratív sállal még nőiesebbé varázsolhatjuk, ez reggel véd a hideg ellen, délután pedig, ha nagyon melegünk van, ráköthetjük a táskánk fülére. Természetesen a farmerünket is feldobhatjuk egy csinos zakóval és sállal.

Stílusos sálStílusos sál

Apropó, táska

Válasszunk ezekben a napokban egy nagyobb méretű táskát, hiszen ebbe elfér adott esetben egy esernyő is, és ha le szeretnénk venni egy réteget, akkor azt is bedobhatjuk a tatyóba. A klasszikus divat szerint a cipőnek és táskának passzolnia kell, ez azonban ma már annyira nem fontos. Ha színben harmonizálnak egymással, akkor nem kell egyforma színűeket választanunk.

Cipő vagy szandál?

A hét közepétől előkerülhetnek a szandálok! Éljen! Legalábbis azoknak, akik jól bírják a reggeli hűvöset, illetve az épületek még nem fognak átmelegedni, így gondolni kell arra is, hogy adott esetben 8 órán keresztül egy hidegebb helyiségben kell majd lennünk. Nekem mindig fázik a lábam, így nálam egy ideig még marad a félcipő és a balerina. Jó köztes megoldást képviselhet egy tengerész stílusú vászoncipő.

Csinibabáknak

Színes nejlonharisnyák minden mennyiségben! Most kiélhetjük a harisnyaszerelmünket, ezen a héten még felvehetjük őket egy-egy lazább szoknyával, kiskabáttal (ami alatt reggel elférhet a kardigán is). Idén még mindig tarol a pöttyös és a virágos minta. Aztán jöhet a nyár és csupasz láb! Várjuk!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...