2021.05.19. 12:15:00 8034 223

Házi barkács vagy valami más? Így spórolj pénzt a felújításkor!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Otthonunk állapotának fenntartása költségessé és időigényessé válhat. Amennyiben kimaradtál az állami támogatásos felújítási lázból, akkor sem kell lemondanod bizonyos fejlesztésekről, hiszen ezek egy kis kézügyességgel vagy leleményességgel alapanyagáron kivitelezhetők lehetnek!

Felújítás ésszerűen - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Felújítás ésszerűen

A hozzáértő szakemberek bizony elfoglaltak, csak győzd kivárni őket… vagy kifizetni. Viszont a probléma nem múlik el magától, így jobb, ha néhány (késlekedést nem tűrő) javítást inkább a saját kezedbe veszel!

Ahol pénzt takaríthatunk meg a felújításkor:

1. A halaszthatónak ítélt javítgatások állandó halogatása helyett cselekedj azonnal!

A javítási, felújítási munkálatok késleltetése sokszor katasztrofális következményekkel járhatnak. Ez mind a pénztárcánk szempontjából, mind az állagromlás szemszögéből igaz lehet: Például egy kisebb felületi sérülést kevesebb pénzből és kevesebb idő alatt el lehet tüntetni, és takargatni sem kell, ha rögtön kezelésbe veszed. Azonban a halogatással csak tovább romlik majd az adott tárgy állapota, és költségesebb is lesz a nagyobb hibát ki- vagy megjavítani.

2. Ne fizess többet, mint amennyit szükséges!

A szakemberek tudják, hogy a megrendelőiknek nincs sem ideje, sem türelme sokat válogatni a lehetőségek között, ezért nem nagyon árazzák szolgáltatásaikat versenyképesen. Te ne ess ebbe a hibába! Kérdezd meg környezetedet arról, hogy melyik vállalkozóval volt jó tapasztalatuk, és „versenyeztesd” meg az ő áraikat. A cél minőségi munkát végeztetni elfogadható áron.

3. Végezd el a kisebb javításokat te magad!

Az olyan munkálatoknak természetesen nem érdemes nekiállni, amelyek meghaladják a képességünket, és amúgy is komoly szakértelmet igényelnének, de a kisebb javításokhoz sok oktatóanyag kering a neten is. Alapanyagáron, néhány perc vagy óra alatt készen is lehetsz!

4. Gondolkodj hosszú távon!

Miért csinálnál gondot magadnak abból, hogy az olcsó anyagokat építteted be, melyeket aztán rövid időn belül megint cserélni kell majd? Ez a megoldás csak újabb költségeket, no meg felfordulást szül majd. Ésszerű áron is lehet találni tartós anyagokat, amik az ingatlan eladási árában is megjelenhetnek, ha úgy adódik.

Forrás: www.womendailymagazine.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...