2015.06.04. 19:50:09 4884 210

Hatalmas celebportré legóból
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Taylor Swift nevét ma már a legismertebb brit énekesnők között említhetjük. 2014-ben megjelent albuma az eladási lista élén landolt az év végén, és az egyik legjobban öltözött celebként tartják számon. Rajongói most egy hatalmas portrét készítettek róla. Teljes egészében legóból.

Taylor Swift legóportré | Fotó: forbes.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Taylor Swift legóportré | Fotó: forbes.com

Swift kisasszony egyébként saját maga írja a dalait, és azon kevesek közé tartozik, aki nem kihívó ruháival vagy felháborító viselkedésével hívja fel magára a figyelmet.

Az alább látható legóportrét a windsor-i Legolandben állították ki, és teljes egészében legókockákból áll. A mozaikhoz az énekesnőt az idelátogató vendégek választották ki több híresség közül. Az elkészül kép mérete: 254 cm x 383,54 cm. Nem semmi teljesítmény!

Íme a teljes portré:

Taylor Swift legóportré | Fotó: forbes.comTaylor Swift legóportré | Fotó: forbes.com

Az énekesnő egyébként legutóbbi videójával is hatalmas sikert aratott, amely több világsztárt is felvonultat. Többek között Cindy Crawfordot.

Forrás: hellogiggles.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...