2015.04.15. 09:28:19 5089 171

Három fiú játékpisztollyal akart kirabolni egy idős nőt
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Három fiú játékpisztollyal akart kirabolni egy 72 éves nőt Sopronban kedden, de egy ember a segítségére sietett, így a kihívott rendőrök elfogták a fiatalokat - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

Gyerek játékpisztollyal - Illusztráció - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyerek játékpisztollyal - Illusztráció

A Police.hu-n megjelent közlemény szerint az elkövetők - két 13 éves és egy 12 éves fiú - elállták az asszony útját, egyikük a fegyvert a homlokához szegezve felszólította, hogy adjon pénzt. Az idős nő ezt megtagadta, a fenyegetőző fiú kezét félretolta és a buszmegállóhoz ment. Ekkor sietett segítségére a szemtanú, aki a támadókat feltartóztatta és értesítette a rendőröket.

A helyszínre érkező járőrök igazoltatták a három fiút és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították. A fenyegetéshez használt műanyag játékpisztolyt megtalálták egyikük hátizsákjában.

A gyermekkorú elkövetők a kihallgatáson beismerték tettüket, a rendőrség a közlemény szerint kezdeményezi előzetes letartóztatásukat.

Forrás: MTI

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

Ajánlataink