2021.06.23. 17:45:00 7557 211

Filmajánló: Megfilmesített regények nyáresti romantikázáshoz
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Régi vagy új? Szívmelengető, kalandos vagy szívfacsaró? Bármilyen stílusú filmhez is lenne kedved, a regényként már bizonyító történetekben csak ritkán lehet csalódni! Néha a férfiakat is rá lehet venni egy szerelmes film megnézésére, de ha mégsem, akkor még mindig áthívhatod a legjobb barátnőidet.

Romantikus filmnézés a kertben - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Romantikus filmnézés a kertben

Három különböző korszakban és tájékon játszódó, emellett pedig teljesen más műfajt is képviselő ajánlattal készültünk nektek. Van olyan filmadaptáció, amit érdemes többször is megnézni annyira szórakoztató, vagy éppenséggel tanulságos!

A herceg menyasszonya (1987)

Wiliam Goldman kedvesen gyermeteg története a filmvásznon is szinte népmesei motívumokra épít: jó és rossz harca, szerelem és barátság. Az elrabolt lány megmentésére verbuválódott kis csapat igazán egyéni karaktereket vonultat fel. A bizonyos körökben kultikusnak számító alkotást a könnyedebb kikapcsolódásra vágyóknak lehet leginkább ajánlani.

Napsütötte Toszkána (2003)

Frances Mayes visszaemlékezéséből született regénye, majd forgatókönyve alapján készült el ez a film, ami a dolce vita életérzést kedvelők körében rendkívül népszerű. A sikeres írónő élete akkor vesz gyökeres fordulatot, amikor házassága zátonyra fut, és a pihenésre szánt utazás során úgy nem dönt, hogy megvásárolja a szálláshelyéül szolgáló, ódon toszkán villát. Míg a főszereplők egymásba, addig mi Olaszországba szerethetünk bele! A történet bájos humora és a déli életérzés mellett a csodás tájak is magukkal ragadnak.

Csillagainkban a hiba (2014)

John Green ismertségét meghozta a filmmel egyező című regénye, ami a több mint két órás filmváltozatként is ugyanúgy könnyes mosolyt fog csalni az arcunkra. A szélsőségesen alakított romantikus történet egy nehezebb témával apellál: A szerelmespár tagjai rákban szenvednek, de rajtuk kívül számos más szereplő életébe is bepillanthatunk. Szép, kegyetlen és érzelmes, egy cseppnyi humorral.

Forrás: www.hopeforwomenmag.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...