2015.05.16. 19:34:35 4938 196

Éljen a romantika! Tökéletes helyszínek a (sokadik) első randihoz
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tavasszal mindenki egy kicsit romantikusabb hangulatba kerül. A zöldellő fák, a bódító virágillat, a madarak csicsergése randevúra, szerelemre csábít. És ha az első randin már rég túl vagytok, attól még nosztalgiázni lehet. Sőt! Szakadjatok ki egy kicsit a mókuskerékből és szervezzetek egy (sokadik) első randit!

"Első" randi

Ha kijöttetek volna a gyakorlatból, hova is érdemes menni randevúzni, adunk néhány tippet, vagy ötletindítót.

Mit szólnál…

… egy közös mozizáshoz?

Válasszatok egy filmet közösen és beszéljétek meg egy találkozót a mozi előtt. Hidd el, már készülődéskor a torkodban dobog majd a szíved. A mozi sejtelmes sötétjében lopott csókok pedig soha nem mennek ki a divatból.

… egy kávéhoz vagy fagyihoz?

Ha épp csak egy lopott órácskátok van egymásra, üljetek be egy finom kávéra, vagy fagyira egy közeli (vagy épp távolabbi) cukrászdába. Talán nehéz lesz megállni, de próbáljátok kicsit háttérbe szorítani a napi gondok megbeszélését. Koncentráljatok egymásra!

… egy közös piknikhez?

Ha egy fél, vagy akár egy teljes nap is rendelkezésetekre áll, és el tudtok „lógni” a gyerkőcök, háztartás, munka elől, menjetek ki a szabadba. Egy „kettecskén piknik” garantáltan új élményekkel és energiákkal tölt fel Titeket és a kapcsolatotokat is.

… egy koncerthez?

Emlékszel még a kedvenc bandátokra, akiért szerelmetek hajnalán együtt rajongtatok? Esetleg azóta már lett új közös kedvencetek? Akár a Veletek „korosodó” együttes, akár az új zenekar koncertezik a környéketeken, szervezzetek egy „zenés” randit. Kis nosztalgia, együtt bolondozás, „fergeteges” tánc és sok nevetés? Kell ennél több?:)

…valami kevésbé hagyományoshoz?

Hiába az együtt töltött évek, azért az „első” randi mindig ad okot az izgalomra. Talán a „Mit mondunk majd egymásnak?” kérdése is felmerül. Ha tartatok a kínos csendtől, válasszatok kicsit (vagy nagyon) extrémebb helyet a találkára. Valamilyen laza sporttevékenység segítségével, mint a mini-golf, a biliárd, bob, esetleg gokart, oldható az „első” találkozás feszültsége. De ha bevállalósak vagytok, a helyszín kiválasztásának csak a fantáziátok szab határt.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...