2018.08.15. 17:55:50 8885 267

Elérhető otthon külföldön? Nézz szét a nagyvilágban!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyugati országokban megteremtett magasabb életfeltételeknek ára van, ami egyre magasabb költségekkel jár. Azok az emberek, akik elég rugalmasak ahhoz, hogy más körülmények között is kipróbálják magukat és kalandként fogjanak fel egy országhatárokon átnyúló költözést, azok most nagyon figyeljenek!

Bulgária - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bulgária

Argentína

Aki szereti a gazdag történelmet és a felfedezésre váró helyeket, az nézzen szét Argentínában, garantáltan bele fog szereti az országba. Az élet itt nem túl drága és az éttermek is kiválóak.

Bulgária

Gyönyörű tájak, napsütötte tengerpart és szép, régi épületek. Vonzó lehetőségek egyazon országtól! Ha azt mondjuk, hogy egy keresettebb szakmával hamar a felsőbb réteghez lehet tartozni?

Mexikó

Mexikóról a szegénység és a tengerparti tolvajok jutnak eszedbe? Ennek az országnak is több arca van: a gazdagabb területek alternatívát nyújtanak, ha egy temperamentumos és melegebb vidékre vágyódnál. Viszonylagos kényelemben lehet itt élni, úgy hogy a bérleti díjak kifizetése és az élelmiszerek megvásárlása sem okoz gondot.

Vietnám

A népszerű idegenforgalmi célpont luxuskörülményeket biztosít a tengerparti területeken, azonban kis keresgélés után azok is megtalálhatják itt számításukat, akik nem tartoznak a túlzottan tehetősek köreibe.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

A lakberendezés pszichológiája

Az otthon a személyiség egyik legkézzelfoghatóbb és legszembetűnőbb kifejezője. A lakberendezés erőteljes hatást gyakorol a közérzetre, a hangulatunkra, a kreativitásunkra és a motivációinkra egyaránt. Ahogy a dal is mondja: Ezek csak házak, az otthon az valami más. De vajon mitől válik mássá? Mi teszi egyedivé, személyre szabottá? Mi az a többletérték, aminek a jelenlétében azt mondhatjuk: „az enyém”? És milyen szerepet játszik mindebben a lakberendezés?

Megéri-e beépíteni a tetőteret?

Egy korszerű elvárásoknak minden szempontból megfelelő, komfortos padlástér kialakítása sokak számára kívánatos megoldásnak bizonyul. A kialakítás igényét illetően több cél lehet a mozgatórugó. Ugyanakkor az akadályozó tényezőkkel is szembe kell nézni, optimális esetben még a szakemberrel való szerződéskötést megelőző szakaszokban, hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések.

Mutatjuk, mely országokba költözik a legtöbb magyar ember

Az egyik legnépszerűbb globális adatplatform, a Statista kimutatásai szerint az elmúlt évben a külföldre költözés főbb motivációi a jobb munkahely találása, a partner országában való új élet kezdése, valamint a továbbtanulási célok voltak. Mindezek mellett ugyanakkor kulcsszerepet játszott a célországtól remélt jobb életminőség, a személyes kihívások és komfortzóna feszegetések, a kaland- és felfedezésvágy. Sokakat pedig a klasszikus tiszta lappal kezdés vágya terelt egy idegen országba, emellett akadtak olyanok is, akik a nyugdíjas éveiket kívánták egy régen kiszemelt helyen tölteni. De vajon milyen szándékok állnak a magyar emberek külföldre költözésének hátterében?