2014.06.29. 13:40:09 3931 16

Durván ünnepeltek Bogotában
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A kolumbiai labdarúgó-csapat először jutott a nyolcaddöntőbe a világbajnokságok történetében. A győzelmüket ismét durván ünnepelte a bogotai szurkolótábor, most egy 25 éves fiatal nő halt meg az ujjongó tömegben. Halálát valószínűleg egy eltévedt golyó okozta.

Meghalt egy 25 éves nő az ujjongó tömegben Bogotában. - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Meghalt egy 25 éves nő az ujjongó tömegben Bogotában.

A kolumbiai főváros Bosa nevű kerületének önkormányzata szerint a nőt kórházba szállították, de ott elhunyt. Bogotá polgármestere, Gustavo Petro korábban felszólította a város lakóit, hogy békében ünnepeljenek.

A dél-amerikai ország fővárosában – csakúgy, mint Kolumbia más városaiban és térségeiben – szombaton egész nap alkoholtilalom volt érvényben, az embereknek tilos volt fegyvert viselniük, nehogy erőszakba torkolljon a világbajnoki ünneplés.

Amikor a kolumbiai válogatott június 14-én először pályára lépett a tornán, kilenc ember halt meg Bogotában. Sok helyen kijárási tilalmat rendeltek el a kiskorúak számára.

A kolumbiai válogatott a szombat esti nyolcaddöntőben 2-0-s győzelmet aratott - a négy éve negyedik helyezést elérő - Uruguay csapata felett. A csapat továbbra is százszázalékos, James Rodriguez pedig vezeti a góllövőlistát. Kolumbia története során először jutott a legjobb nyolc közé világbajnokságon. A negyeddöntőben jövő pénteken a házigazda Brazíliával találkozik.

forrás: vs.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...