2019.06.05. 10:50:17 8872 230

Dunai hajóbaleset - Azonosítottak egy újabb áldozatot
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A múlt heti dunai hajóbaleset újabb áldozatát azonosították - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon szerda hajnalban.

Rendőrök helyszínelnek a Viking Sigyn szállodahajón a Duna Margit híd és Árpád híd közti szakaszán 2019. május 30-án. |MTI/Lakatos Péter - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rendőrök helyszínelnek a Viking Sigyn szállodahajón a Duna Margit híd és Árpád híd közti szakaszán 2019. május 30-án. |MTI/Lakatos Péter

A kedd délután "az adonyi kompkikötőnél a Dunából kiemelt holttest azonosítása megtörtént. Az eddig eltűntként keresett férfi a hajóbaleset dél-koreai áldozata" - áll a közleményben.

A hatóságok továbbra is keresik az eltűnteket a folyó teljes déli szakaszán - tett hozzá a rendőrség.

Múlt hét szerda este, nem sokkal 9 óra után a Margit hídnál a Viking szállodahajóval ütközött a jóval kisebb, dél-koreai turistákat szállító Hableány turistahajó, amely másodpercek alatt elsüllyedt. Hét embert a környező hajókon utazók kimentettek, hét dél-koreai állampolgár holttestét pedig még aznap megtalálták, 21 ember eltűnt. Azóta több újabb utas holttestét találták meg, 16 embert még keresnek.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...