2015.03.05. 10:42:21 8314 173

Dolgos lesz a március - Márciusi horoszkóp
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ezentúl havi horoszkópodat is elolvashatod nálunk! A március szinte minden jegynek dolgos lesz, de ne csüggedj, a munka meghozza az eredményét, csak szánj időt a regenerációra, pihenésre is!

Horoszkóp - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Horoszkóp

Kos

Márciusban teremthetsz, de rombolhatsz is. Tégy inkább azért, hogy megvalósíthasd azokat a dolgokat, amiket elterveztél. Higgy magadban és a szerencsédben. Mozogj, sportolj, mert a friss energia mindig kell!

Pénzügyekben több szerencsés lehetőség adódik. Csakis rajtad múlik, hogy élsz-e ezekkel a a lehetőségekkel. Ámor nyila eltalálhat. Jó tanács: őrizd meg egészséges bizalmatlanságod és hárítsd el a hamis közeledéseket.

Bika

Ügyelj egészségedre, akár még egy tisztítókúrát is bevethetsz. Szánj több időt családodra és párodra. Légy nyitott a párbeszédekre és légy őszinte. Ügyelj szavaidra, légy óvatos az emberekkel, mert kihasználhatják a bizalmadat. Március második felében lazább, nyugodtabb lesz hónapod.

Ikrek

A hónap különösen kedvez szellemi frissességednek. Új ötletek rohamozhatnak meg, kreativitásod szárnyal. Ez a hónapod inkább a karriernek kedvez, mint a szerelmi kapcsolatoknak. Azonban mivel jó kommunikációs készséggel rendelkezel a munkádban, sikeres lehetsz. A lendületed március vége felé hagy alább, ezért fontos dolgaidat intézd el az első néhány hétben.

Rák

A szerencse melléd szegődhet, emiatt megnő az irigyeid száma is. Vigyázz, hogy kinek mit mondasz el. Szerelemben viszont az ellenkezője is bekövetkezhet. Ha kapcsolatban vagy, akár szakításra is sor kerülhet. Munkahelyi változások kedvezően érintenek. Jó időszak a március a lazításra is.

Oroszlán

Nem panaszkodhatsz ebben a hónapban. Magánéleted kiegyensúlyozott, szerelemben nincs hiány. Munkádban kedvező lehetőségek adódhatnak, ami megnöveli az ellenségeid számát is. Jobb, ha csak magadra hallgatsz, még ha ez kissé önzővé is tesz. Ha nem vigyázol a pénzedre, anyagi nehézségeid lehetnek.

Szűz

Nagy feladat vár rád márciusban. Oda kell figyelned mindenkire, aki neked fontos: barátok, család, párkapcsolat. Sőt... magadat sem szabad kihagynod. Lazítanod is kell. Szerencsére március már a tavasz hónapja és a kedved is jobb lesz, ha többet süt a nap. Kapcsolatodban változás állhat be.

Mérleg

Tavasszal te is új lendületet kapsz, de azért ne rohanj fejjel a falnak! Lassan járj, tovább érsz, azaz légy óvatos és körültekintő. Főleg azért, mert elsősorban a karrieredben állhatnak be változások. Az éremnek két oldala van... Lehetséges, hogy egy új állás terve vetül előre. A barátságoknak kedvezhet ez az időszak, új és tartós barátságok köttethetnek.

Skorpió

A munka területén kifejezetten szerencsés vagy, akkor is, ha van munkád és akkor is, ha éppen munkát keresel. Légy takarékos, és inkább jöjjön a pénz, mint menjen. Előfordul, hogy segítséget kell kérned valakitől. Ne légy büszke, fogadd el, amit adnak.

Nyilas

Ez a hónap nehezebben kezdődhet számodra. Sok, fontos ügyet kell elintézned. Nézeteltérésed lehet olyan valakivel, aki korábban fontos szerepet töltött be az életedben. Keménynek kell lenned, mint egy szikla, hogy minden bántás leperegjen rólad. Március második felében a dolgok pozitív irányba fordulatot vehetnek.

Bak

Nem valószínű, hogy ebben a hónapban az időmilliomos jelző érvényes lesz rád. Elfoglalt leszel, mert több megoldandó feladatot is találsz magadnak. Szerelmi életedben pozitív változások jöhetnek, emiatt lelkileg nyugodtabb leszel. Pénzt ne költs meggondolatlanul. Nézz körül mit vásárolsz és mennyiért!

Vízöntő

Munkádban nehezebb időszak jöhet, de a hónap második felétől terheid enyhülni látszanak. Sőt.. sikereket is elérhetsz! Szánj időt családodra, gyermekedre, rokonaidra. Szerelmeddel beszéljetek meg mindent, különben bonyodalmak adódhatnak. Legyél takarékos és csak olyanra költs, ami szükséges.

Halak

Dolgos a március. Munkahelyeden sok feladattal kell megküzdened. Ezt még az sem enyhíti, hogy családodban is feszültségek alakulhatnak ki. Viszont... ha kellően türelmes vagy, nem csak másokkal, hanem magaddal is, akkor elkerülheted a feszültségeket. Ez a te érdeked is, hiszen a fárasztó munka után, áldás a családi béke és nyugalom.

Forrás: astropartner.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...