2022.06.30. 12:20:00 6618 220

Divatos ékszerrel személyes biztonságunkért? Csak bírjuk kivárni!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szeretteinkért akkor is aggódunk, amikor erejük teljében vannak: A fiatal felnőttek gyakran sétálnak egyedül – esetleg éjszaka is, de egy mindennapos kutyasétáltatás is végződött már balul. A lányok sajnos még nagyobb veszélyben vannak, különösen az olyan környékeken, ahol az átlagosnál alacsonyabb a közbiztonság mértéke.

Karperec - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karperec

Egy amerikai székhelyű cég a nőket ért támadások és zaklatások nyomán olyan terméket hozott létre, amely segít a nőknek nagyobb biztonságban érezni magukat. Termékeik, a diszkrét pánikgombos ékszerek és egyéb ízléses kiegészítőket az idősebb korosztály igényeit kiszolgáló gondosórákhoz hasonló működésű. A szolgáltatás igénybe vevő felhasználóknak a hét minden napján, éjjel-nappali hozzáférésük van a segélyszolgálathoz, és üzeneteket is küldhetnek vészhelyzeti kapcsolattartóiknak.

Kíváncsian várom, hogy az észak-amerikai piacon nemrégiben debütáló kollekció – vagy egy ehhez hasonló másik szolgáltató terméke - mennyi idő után érkezik meg hozzánk is. Bár a kereslet alakítja a kínálatot, így remélem, sokáig úgy érzi a magyarországi nők zöme, hogy bátran közlekedhet akár egyedül is az utcákon!

Csinos kiegészítővel személyes biztonságunkért

A termék lényege, hogy a medálra emlékeztető, nyakláncon, karkötőn és egyéb fityegőkön magunknál hordható eszközre duplán kattintva azonnal riasztható minden előzőleg betáplált kontakt, melynek során pontos tartózkodási helyünk is felfedésre kerül. Ez által a veszélyhelyzetben lévő személy azonnal kapcsolatba kerülhet a szükséges támogatással, igény szerint az éjjel-nappali felügyeleti szolgálattal. Ilyenkor a bejelentővel mindaddig kapcsolatban marad egy diszpécser, amíg a veszélyérzet el nem hárul.

Az eszköz az alkalmazásban található riasztási módok kiválasztásával személyre szabható beállításokat kínál. Ez a technológiai újítás a mögötte húzódó szolgáltatással előnyös lehet majd mindazok számára, akik a mindennapi ügyintézésük és mozgolódásuk során nem kívánnak más terhére lenni, mert attól félnek, azzal csak kényelmetlenséget okoznak a környezetüknek.

A szóban forgó szolgáltatás kifejlesztői ugyanakkor a nyugtalanságra és egy esetleges korábbi rossz élmény miatt rettegésre hajlamos felhasználókra is gondolva olyan lehetőséget is elérhetővé tette, amely megnyugtató hívásokat és szöveges üzeneteket küld az ügyfelek megnyugtatására.
Abban az esetben pedig, amikor a felhasználó duplán kattint az eszközre, de valamiért nem jelentkezik a mobiltelefonján, a diszpécser figyelmezteti a vészhelyzeti kapcsolattartóikat, és indokolt esetben a tartózkodási helyét is megoszthatja a helyi bűnüldöző szervekkel.
Egy ilyen komplex rendszerrel a hátunk mögött már nem csupán az idősödő családtagokat, de mindenki mást is nagyobb biztonságban érezhetnénk. Ki ne szeretne egy olyan csinos ékszert magának, amely ráadásul egyfajta „testőrként” is funkcionálhatna?

Forrás: www.chatelaine.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...