2015.05.04. 16:37:43 4596 207

Charlotte Elizabeth Diana - megvan a royal baby neve
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sokakat foglalkoztatott Nagy-Britanniában és az egész világon, hogy mi lesz a második királyi baba neve. Még fogadásokat is lehetett kötni rá. A legtöbben a Charlotte nevet tartották esélyesnek, és sokan követelték, hogy Diana hercegnő után nevezzék el a kislányt. Végül igazságos döntés született.

Charlotte Elizabeth Diana | Fotó: nbcnews.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Charlotte Elizabeth Diana | Fotó: nbcnews.com

Charlotte Elizabeth Diana hercegnő - igazán jól cseng így együtt a legfiatalabb brit hercegnő neve, aki 2015. május 2-án szombaton reggel 8:34 perckor született. A csecsemő a 4. az öröklési sorban, nagyapja, Charles herceg, az édesapja, William herceg és bátyja, George herceg után. Valószínűleg Charlotte, Cambridge hercegnője lesz a hivatalos megszólítása.

Charlotte Elizabeth Diana első közszereplése

Forrás: nbcnews.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...