2015.03.06. 10:32:09 6324 164

Celebek, akik komolyan tenni akarnak a nőkért
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Március 8-án az egész világ a nőket ünnepli majd, de vannak olyan hírességek, akik az év 365 napját is kevésnek tartják a nők méltatására, felemelésére, és egy percet sem hagynának ki, hogy a nők egyenjogúságáért ne harcoljanak.

Emma Watson | Fotó: deviantart.net - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Emma Watson | Fotó: deviantart.net

A The Ms. Alapítvány és a Cosmopolitan.com Top 10, celebekből álló listája összefoglalja azokat a híres nőket, akik szerintük a legtöbbet tették az ügyért.

A lista első helyén kétségkívül a Emma Watson áll, aki a szemünk láttára nőt a Harry Potter Herminoéjéből élfeministává, a HeForShe, azaz a Férfiak a nőkért mozgalom szószólójává. Céljuk, hogy a feminizmus szó veszítse el végre negatív jelentését, és ne véres szájú, férfigyűlölő nők jussanak az eszünkbe róla, hanem emberek, akik tenni szeretnének az egyenjogúságért nemtől függetlenül.

A The Ms. Alapítvány és a Cosmopolitan.com által készített teljes lista:

  1. Emma Watson
  2. Laverne Cox
  3. Rachel Maddow
  4. Beyoncé
  5. Cher
  6. Amy Poehler
  7. Tina Fey
  8. Meryl Streep
  9. Mindy Kaling
  10. Ann Curry

Forrás: time.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...