2020.12.09. 13:50:31 8473 201

Babos Tímeáék nyerték el az Év párosa-díjat
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A női tenisztornákat szervező WTA idén is Babos Tímeának és a francia Kristina Mladenovicnak ítélte oda az Év párosa-díjat.

Teniszlabdák - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Teniszlabdák

A "címvédő" kettős favoritnak számított a négy duót felvonultató jelöltlistán, mivel idén megnyerte az Australian Opent és a Roland Garrost is.

Babosék mellett a Roland Garros-döntős Alexa Guarachi, Desirae Krawczyk chilei, amerikai, a US Open-finalista Nicole Melichar, Hszü Ji-fan amerikai, kínai és az Australian Openen döntős Barbora Strycova, Hszieh Szu-vej cseh, tajvani párosra lehetett voksolni.

Egyesben az ausztrál nyílt bajnokságon győztes Sofia Kenin lett az év legjobbja. Az amerikai játékos melbourne-i diadala mellett a Roland Garroson a fináléig menetelt, New Yorkban pedig a nyolcaddöntőig jutott.

A 22 éves Keninen kívül a US Open-bajnok japán Oszaka Naomi, a párizsi győztes - és az év fiatal teniszezője-díjat elhódító - lengyel Iga Swiatek, az év visszatérője címmel kitüntetett, US Open-döntős fehérorosz Viktorija Azarenka, továbbá az idén egyaránt három tornagyőzelmet aratott román Simona Halep és fehérorosz Arina Szabalenka szerepelt a listán.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...