2016.03.20. 17:50:02 11759 313

Azok a csodálatos férfiak – Tények a teremtés koronáinak legféltettebb kincséről
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kinek a nagy, kinek a közepes, kinek a kifejezetten apró, kinek a vékony, kinek a vastag, kinek a se nem ilyen, se nem olyan jön be. Ahány nő, annyi kedvenc, és ahány férfi – mondjuk ki – annyiféle pénisz. Érdekességek, melyeket érdemes tudni az erősebbik nem legnemesebb testrészéről.

A férfi - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com A férfi

Rekordidő

A legrövidebb idő, ami alatt egy „fütyi” bevetésre készen állhatna, mindössze 3 másodperc. Hát, szép teljesítmény!:-)

Akinek a méret a lényeg

Ebben a kérdésben maradjunk az öreg kontinensen, és nézzük meg, mi is az európai átlag. Nyugalmi állapotban egy európai férfi átlagosan 7,3 cm-es, míg izgalmiban 15,4 centiméteres hosszúságot képes produkálni. Ha a világ legnagyobbjára vagyunk kíváncsiak – amit egy felnőttfilmes színész tudhat a magáénak – egészen 45 centiméternyire kell elengednünk a fantáziánkat.

Pásztorórák

Egy átlagos szexuális együttlét körülbelül 6 perces. Ha egy átlagos párt nézünk, ők körülbelül 4450-szer vannak együtt. Ez összesen 450 (pásztor)órának felel meg. És ez csak egy átlag, vérmérséklet szerint változhat.

A legerősebb

A világ legerősebb pénisze (akinek egyébként egy Tao mester a büszke tulajdonosa) 120 kilogrammot volt képes „kinyomni” a legnemesebb testrészével. Hát, igazán „bika”!

A „legidegesebb” szerv

Körülbelül 4000 ideg végződik a péniszben és gondoskodik az érzéki örömökről.

A „végtermék”

Egy átlagos férfi egy átlagos aktus alkalmával 2-6 millilitert ejakulál. Általában napi 100 millió apróság termelődik, melyeknek átlagsebessége „akció közben” 17 km/óra. Míg a levegőn szinte rögtön elpusztulnak az apróságok, a vaginában néhány órát, a méhnyaknál akár 7 napot is képesek túlélni.

Nem a hosszúság számít

Ha egy pár úgy dönt, számára a legmegfelelőbb védekezési mód a gumióvszer, tudniuk kell, hogy nem annak hosszától függ majd, hogy megfelelő-e. A lényeg, hogy ne feszüljön nagyon rá a péniszre, és ne is legyen túl laza, hogy még a „bevetés” alatt is a helyén maradjon.

Cserebere és locsi-pocsi

Nem kifejezetten vonzó adat, hogy a férfiak nagyjából 20 %-a véli úgy, hogy az ékességüknek elég körülbelül kétnaponta átesni egy alapos tisztításon. Sőt, némelyikük az alsóneműjét sem cseréli sűrűbben. Hátööö…

Dupla öröm?

A XVII. századtól kezdve nagyjából 80 esetben lehetett hallani dupla pénisszel született férfiről. Ám a dupla öröm elmaradt, hiszen ezek a férfiak általában impotensek voltak. Világviszonylatban pedig kb. 75 férfi született 3 vagy annál több herével. Ezek funkciójáról nincs adat.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mérgező emberek a környezetünkben - Jelek és lehetséges megoldások

Bizonyos értelemben mindannyian rendelkezünk egy kisebb, esetenként nagyobbra nyúlt, láthatatlan tüskével, mellyel néha akarva, ám legtöbbször mégiscsak akaratlanul „megmérgezünk” másokat. Megbántjuk a szeretteinket, a barátainkat, a környezetünkben élő embereket. Egy meggondolatlanul elejtett szó, mely kígyóméregként fröccsen a másik emberre, egy figyelmetlenség, egy óvatlanul megtett lépés, vagy egy elsietett döntés mind toxikus eredményeket szülhet. De kik azok, akik a mérgezés külön csoportjába sorolhatók? Miről ismerhetjük fel ezeket a viselkedésformákat, illetve mivel gyógyíthatjuk meg a „méregbe borult” helyzeteket?

„Szerelem, miért fájsz?” – 2+1 tipp a kíméletes szakításért

A szerelem az élet egyik legcsodálatosabb érzése, amely boldogsággal és teljességgel tölti meg a mindennapokat. Azonban ha az egyik, vagy másik fél részéről elmúlik az érzés, és a kapcsolat eljut a fájdalmas szakításhoz, az általában szomorúsággal és fájdalommal jár, mind az elhagyott, mind az elhagyó számára.

Honnan tudhatod, hogy megismerted a nagy Ő-t? Ezek a lehetséges jelek

Minden ember vágyik arra, hogy szeretve legyen és maga is szerethessen. A szeretetnek pedig sokféle megmutatkozása lehet, melyek közül mi most egyet emelünk ki: a szerelmet. Erről a láthatatlan erőről, amelyről sokan ma is úgy vélekednek, hogy amennyiben igaz és tiszta, még a halálnál is erősebb. Kimondva vagy kimondatlanul még ma is él és virul a nagy ő keresésének izgalmas, személyre szabott, mégis a maga különleges módján, egyetemesnek mondható kalandvágya.