2015.04.06. 18:33:36 9650 322

Állatian emberi apróságok-Avagy így tüsszentenek ők
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tüsszenteni a világ legtermészetesebb dolga, legalábbis nekünk, embereknek. Jön, ha a „Napba” vagy a fénybe nézünk, ha direkt, vagy véletlenül borsba szagolunk, vagy ha megfázás, allergia kínoz minket. Néha kellemetlen, ám általában megkönnyebbülést hoz magával ez a cselekvés.

Süni - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Süni

De vajon így gondolják a videókon szereplő állatok is, akik küzdve a „természettel” és saját magukkal, próbálják leküzdeni a tüsszentés kül- és „belvilágra” gyakorolt egyszer rémisztő, máskor mókás hatását?

Mert a tüsszentés ijesztő is tud lenni

Szerintünk a pandamama sem gondolta volna, hogy egy ilyen apróságból ilyen „félelmetes”, de inkább váratlan hang tud kijönni.:) Pedig de!

Ha láttál már cukit, most megpróbáljuk überelni

Ennek a kutyusnak valaki biztos borsot tört az orra alá…;)

Jóból is megárt a sok…

A tüsszentésből meg pláne! Míg a videó készítői jókat mulatnak szegény kis bocson, addig a mackó erősen küzd az „elemekkel”.

Így rázd fel magad!

Egy méretesebb ásítással kezdődött, egy aprócska „hapci” lett a vége. Ilyen félelmetes egy süni, ha álmos, és ilyen cuki, ha tüsszent.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...